Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop 5 -11 septembrie 2022. Suntem harnici toată săptămâna, avem și rezultate. Ne protejează planetele din Fecioară și din Taur relații cu autoritățile, mai ales la începutul săptămânii, și e bine să luăm decizii foarte calculate.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, luni și marți foarte bune zile pentru a lua decizii chiar și dintre cele mai neconfortabile. Au un verb în fața autorităților și pot exista foarte multe interacțiuni din care ies câștigători.

Miercuri și joi trebuie să analizeze dacă vor sau nu vor să mai facă parte dintr-un grup sau dintr-o colectivitate, considerând poate că nu e locul lor sau nu-i onorează. Prin urmare mai mult vor respinge în a doua jumătate a săptămânii invitațiile pe care le primesc.

În weekend chiar este nevoie să-și încarce bateriile.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

Taurii au un început de săptămână fabulos, cu mari șanse astrale să-și rezolve multe probleme administrative sau să reușească în diligențele pe care le-au început cu autoritățile. Pot obține actele, autorizațiile și aprobările de care au nevoie, discută lucruri foarte importante și își fac planuri de viitor, etapizând toți pașii, astfel încât să știe exact ce au de făcut.

Miercuri și joi poate sunt puși într-o situație dificilă și e posibil să fie în dezacord cu șefii sau să nu înțeleagă un ordin sau o măsură care este luată mai ales din punct de vedere moral sau uman.

În weekend au nevoie de spațiul prietenilor și de oameni care să-i înțeleagă sau chiar să le aprobe unele decizii luate.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, luni și marți sunt zile în care-și economisesc energia sau se gândesc la profituri, nu de pe urmă a muncii ci ca urmare mai mult a felului inteligent în care știu să profite de oportunități.

Colaborările, mai ales cu persoane experimentate sau în vârstă sau care au trecut prin foarte multe situații persoanele care cunosc cum se rezolvă situația sunt foarte prețioase.

Pentru miercuri și joi însă, există atenționări, mai ales acolo unde e vorba de acte sau de termene limită, pe care, dacă nu le respectă, posibil să suporte consecințe. Pentru vineri și sâmbătă de asemenea, au niște responsabilități poate sâcâitoare, pe care poate e bine să le amâne.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci vorbim de o săptămână care începe frumos sub aspect relațional – interacțiuni bune, oameni pe care pot conta și poate de aici și colaborări care pot ieși. Discuțiile sunt foarte fructuoase luni și marți .

Pentru miercuri și joi tre să fie un pic atenți la bani sau ce urmează să investească și ce urmează să câștige. Trebuie să-și facă niște calcule foarte atent, dincolo de marile promisiuni care se fac sau de perspectivele foarte optimiste care se conturează. Să fie foarte realiști.

Pentru vineri și sâmbătă posibile călătorii sau interacțiune cu persoane aflate la distanță, de care le este dor. Au nevoie și de experiență, pentru sufletul lor, de acea sunt posibile niște voiaje speciale.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Lucru cu îndârjire și insistență, dar și cu roade. Luni și marţi, în special, când le pot ieși cam toate lucrurile pe care și le propun și au și chef de muncă. Se concentrează bine pentru activitățile pe care le au în agendă.

Posibil ca miercuri și joi interacțiunile cu oameni de nădejde, oameni apropiați să fie un pic mai aspre, dacă există diferență de opinii sau diferență de viziune. Și relația cu partenerul de viață poate avea un pic de suferit.

Atenție la orgolii pentru vineri și sâmbătă, e bine să nu scoată bani din buzunar, iar în weekend ar prinde bine să iasă puțin din atmosfera obișnuită, din cotidian.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Fecioarele au multă imaginație, creativitate, chef de lucru și sport. Se simt bine și poate că sunt mai creative decât de obicei, au multă înțelepciune inclusiv afectivă, pot da sfaturi altora sau pot înțelege situațiile relaționale prin care trec și își fac o impresie corectă despre lucruri.

În schimb, miercuri și joi sunt zile mai tensionate atât la muncă, din cauza dificultăților, mai curând de sistem. Așa este organizată instituția și trebuie să aibă răbdare să surmonteze niște piedici.

Pe de altă parte, și sănătatea poate să le dea niște semnale că și-au neglijat-o în ultima vreme, deci atenționări pentru miercuri și joi, iar la final de săptămână e bine să se înconjoare cu persoane optimiste, astfel încât să își poată descărca sufletul.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanţă

Realizări mai mult în familie, luni și marți, aud vești bune de la rude și susțin lucrurile constructive care apar. Poate sunt mai preocupați de activități gospodărești la locul de muncă, se concentrează pe ce au de făcut și nu se lasă distrași de ce e în afară.

Miercuri și joi pot exista mici emoții și mici tensiuni, mai ales în relațiile cu apropiații. Poate e nevoie de sfatul lor, nu prea știu cum să abordeze persoana respectivă.

Nu au voie să cheltuiască, deși pot apărea situații, dar pofta e mai mult amânată. Pentru vineri și sâmbătă să-și calculeze mai bine activitățile pe care le au de făcut, pentru că nu prea sunt aspecte de efort fizic. În weekend, alături de partener.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion

Multe acte și multe planuri. Au multe informații de legat, de înțeles, de conectat, astfel încât să aibă un tablou foarte limpede. Probabil că îşi pun multe întrebări luni și marți și, dacă le pun persoanelor potrivite, vor afla și răspunsuri sau fac ei cercetări. Important este însă că își bat capul să înțeleagă ce se întâmplă.

Miercuri și joi pot exista dificultăți în cuplu sau în familie, pentru că nu toată lumea înțelege confortul sau își apără confortul sau comoditățile și nimeni nu prea stă după cel din preajma sa. Atmosfera e destul de rece în cămin. Atenție și la sănătate.

Pentru joi și vineri atmosfera este un pic mai sentimentală și e bine să-și deschidă sufletul și să-și mărturisească păsurile sau sentimentele.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător

Banii sunt luați în vizor cu multă economie. E posibil să fie foarte mulțumiți de calculele pe care și le-au făcut, investițiile de până acum, pentru că aspectele sunt foarte bune. Se pot felicita cumva de niște mutări deja foarte inspirate pe care le-au făcut pe tabla lor.

Miercuri și joi, atenție la călătorii și în sensul de a fi foarte corecți și de a nu lua amenzi. Pe de altă parte, informațiile pe care le primesc trebuie mai bine calculate, pentru că nu tot ce aud sau li se spune sau impresiile pe care și le formează sunt corecte. E un pic de confuzie sau hazardare, pripeală în a trage concluzii. În weekend, în familie.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn

Săptămâna îi găsește foarte implicați încă de la început, chiar emoțional implicați mai ales de schimbările care sunt se petrec în viața lor, în jurul lor, cu cei din jurul lor. Pot percepe, dacă își lasă intuiția să le vorbească, dincolo de aparențe cam cum sunt lucrurile și asta îi ajută mult.

Atenție la efort și la bani. Poate că nu orice muncă merită să fie făcută. Mai ales miercuri și joi vor spune lucrul ăsta, pentru că câștigurile nu răsplătesc totuși efortul și nervii și timpul. Călătorii în a doua jumătate a săptămânii. În weekend petrec în familie.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător

Vărsătorii au nevoie de liniște și pace. Luni și marți pot da rezultate foarte bune dacă sunt lăsați în pace să se concentreze pe ce au ei de făcut și unii chiar simt nevoia să se izoleze.

Pentru miercuri și joi sunt un pic mai energici și mai vizibili, însă destul de riguroși și poate chiar aspri cu persoanele din familie. Nu prea participă la treburile casei, deși acolo se întâmplă lucruri interesante, dar probabil că au alte lucruri de făcut.

Foarte preocupați de banii lor, în a doua jumătate a săptămânii, pe care nu vor să îi piardă, dar nici nu trebuie să-i cheltuiască imprudent. Călătorii în weekend.

Horoscop 5 -11 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Peşti

Începutul de săptămână este minunat, mai ales sub aspect social. Întâlnirile pot fi foarte agreabile și chiar stimulative. Discuțiile sunt intelectuale, pot cunoaște persoane noi – luni și marți – și pot face parte din grupuri foarte onorante, unde se întâmplă lucruri interesante pentru ei.

Miercuri și joi, atenție la niște greșeli mai vechi, pe care acum abia le înțeleg și le le pot corecta. Pentru a doua jumătate a săptămânii emoții multe, mai ales dacă au niște întâlniri vineri-sâmbătă cu persoane importante. Vor să lase o anumită impresie și au emoții, dar lucrurile ies bine.


Publicat

în

de către

Etichete: