Horoscop financiar 2023, cu Lidia Fecioru. Care sunt cele mai norocoase zodii

Anul 2023 este unul bun din punct de vedere financiar pentru aproape toate zodiile, însă una este favorizată în mod special.

Ce nativi au șansa să câștige la loto și ce nativi vor avea succes în afaceri, aflăm imediat de la parapsihologul Lidia Fecioru.

Berbecii trebuie sa se ocupe de comert, le va merge foarte bine, au multa viata sociala, schimbari bruste in zilele lor, pot avea o ascnesiune brusca, dar nu fatala, e bine.

Pentru Tauri, munca este excelenta, sanatatea este excelenta, va ramane un an bun economic, important este sa vrei sa castigi cat ti-ai acoperi platile pe care le ai de facut

Pentru Gemeni, relatia poate fi un pic complicata cu banii, o recompensa a unei asigurari sau o mostenire, dar trebuie sa fie atenti la chestii economice, sa nu ramana la fundul sacului.

Racii au un an destul de bunicel si plin de prosperitate, mai ales incepand din luna mai. Se descurca bine, mai intai e familia.

Pentru Lei, banii nu prea sunt importanti, dar fundalul este prosper in sine, pentru ca sunt bazati pe niste mosteniri, bani veniti din contracte .

FECIOARELE au un an destul de bun, prosper, la nivelul lor de cumparare si crestere isi pot indeplini capriciile. Vor fi foarte calmi si lipsiti de griji.

BALANTELE sunt oameni tot ai banilor, vor face afaceri in familie, nu fac mare scofala, dar pot organiza finantele tuturor in familie.

SCORPIONII vor ramane la fel ca in anul precedent, nu evolueaza, au o viata letargica, construiesc, dar nu au ascensiune financiara anul asta.

SAGETATORII sunt pe un plan financiar bun, vor face contracte, vor avea idei de afaceri foarte bune, vor calatori f mult intre afaceri.

CAPRICORNII au un an destul de bun, se simt fericiti, astia tot fac banuti, dar la nivel individual, deci daca castiga , o fac putin si des, pot castiga la loterie, isi pot cumpara bilete la loterie.

VARSATORII sunt intr-un fel mai catre spiritualitate, religioasa, mai usor pe material, ei se duc sa isi caute identitatea.

PESTII, care sunt de fapt niste zodii legate foarte mult de divinitate, Dumnezeu pe ei i-a luat si ii pazeste incontinuu.

Roadele muncii sunt semnificative, unii au o perioada de neintelegeri la nivelul familiei, dar in rest au intuitie, stiu unde sa investeasca.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns