Horoscop Mihai Voropchievici 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Berbecii se afirmă, iar Fecioarele îşi vor întâlni marea dragoste

Săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023 va fi una în general bună, în care nativii sunt îndemnaţi să acţioneze pentru că vor avea parte de succes.

Horoscop Mihai Voropchievici 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Pe scurt, Leii au protecție divină, Racilor le e garantat succesul, Berbecii au șanse mari să se afirme, iar Fecioarele își vor întâlni sufletul pereche, a transmis Mihai Voropchievici în emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Berbec

Berbecul are soarele, carte excelentă, fericire, reușită, afirmare. Vi se recunosc meritele, clarificați orice problemă cu o altă terță persoană. Aveți un exces de vitalitate, succes în artă și creativitate în general. Deci, o săptămână în care excelați pe toate planurile.

Taur

Taurul are o carte mai degrabă pozitivă, simbolizând că, săptămâna viitoare, vor avea un exces de energie pe care o s-o canalizeze foarte bine datorită forței active de care dau dovadă și vor domina situația cu mult dinamism, cu combativitate, iar aceste lucruri îi vor conduce la reușită.

Gemeni

Pentru Gemeni, clepsidra. O carte instabilă, fifty-fifty, când bună când rea. Pe o parte, pasiune, sentimente exclusive, pe partea cealaltă, posesivitate, gelozie, duritate și ascundere de bani sau manevrare de bani. Aveți grijă, pentru că în săptămâna care urmează, atracția fizică și raporturile fizice vor fi prioritare pentru voi.

Rac

La Rac, orizontul. O carte foarte bună, cu un echilibru bun. Sunteți stăpân pe situație, faceți o călătorie, posibil chiar și în străinătate, iar în săptămâna următoare înaintați cu siguranță, aveți succes, reușită și dacă aveți puțin noroc și aveți și afaceri, semnarea unui contract e prioritară și posibilă.

Leu

Săptămâna următoare, Leul este sub protecție divină, dar totodată, aici pe pământ, o persoană mai în vârstă, cu mai multă minte decât cei mai tineri și cu un suflet generos le va fi ghid spiritual și îi va ajuta săptămâna care urmează. Fiți încrezători că sunteți pe calea cea bună.

Fecioară

Fecioara are o săptămână care dă dovadă de exces din toate punctele de vedere. Simte că renaște, se reînnoiește, dorința de libertate e foarte mare și datorită acestor lucruri pe care voi le faceți veți ieși și din situațiile dificile pe care tot voi vi le creați. Există o șansă să aveți o întâlnire neprevăzută și pentru cei care sunt singuri, o iubire fulgerătoare, un gen de lovitură de teatru la care nu vă așteptați.

Balanță

La Balanță a coborât Cosmosul în ajutorul lui. Asta înseamnă reușită pe toate planurile și o reușită excepțională. Și cu un deznodământ fericit al unei situații care i-a bulversat.

Scorpion

Scorpionul are o carte negativă. Reala credință, abandonul și trădarea unei persoane apropiate vă va face prizonierii unei situații din care nu puteți ieși și nu puteți face mare lucru. Dar pentru moment ar fi cazul să înlăturați această persoană din anturajul vostru. Părăsiți-o și încercați să nu trăiți o deziluzie. Cei care te trădează sunt prietenii.

Săgetător

Săgetătorul are noroc, vine un bulgare de foc, șansa e de partea voastră. Aveți rapiditate în acțiune și vă plac răspunderile. Vă asumați o răspundere și datorită acestei răspunderi puteți să faceți întâlniri de afaceri benefice, dar și mici călătorii care aduc beneficii în casă sau în afacere.

Capricorn

Pentru Capricorn, zborul, elanul. Schimbări rentabile, o vizită. Primul pas voi îl faceți și vă îndreptați spre cineva care are absolută nevoie de voi, de sfatul vostru sau de ajutorul vostru. Așa că veți întări relațiile amicale cu cei care vă cer ajutorul.

Vărsător

Vărsătorul are o săptămână liniștită. Aveți putere de reflecție și înțelepciune și veți tinde spre singurătate sau retragerea undeva. Cei care mai au bunici sau persoane în vârstă, să se rupă un pic de cotidian pentru a-și încărca bateriile. Pentru cei singuri, în refugiul ăsta s-ar putea să stabiliți o relație durabilă cu acea persoană.

Pești

Pentru Pești, carte negativă. Sunteți bulversați de o situație, simțiți că orgoliul vostru a fost rănit, explodați, nervii sunt întinși la maxim, dați dovadă de furie și să se ferească cei din jurul vostru care vă provoacă, chiar prietenii, deoarece ruptura poate să fie violentă, dar nu înainte de niște dispute care în final se vor lăsa cu lacrimi pentru voi și chiar cu o criză.


Publicat

în

de către

Etichete: