Horoscop rune 2-7 aprilie 2024. Mihai Voropchievici anunță zodiile cu cel mai mare noroc

Horoscop rune 2-7 aprilie 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni astrologice, în exclusivitate ! Trei zodii au parte de un noroc uriaș în viață!

Horoscop rune 2-7 aprilie 2024. Mihai Voropchievici, previziuni tari de tot!

Berbecul e pregătit să înceapă o viață nouă. E un soi de revigorare atât în planul disponibilităților fizice și psihice. Nativii de foc trebuie doar să fie încrezători în destinul lor și în forțele divine. Toate se vor așeza în favoarea lor, în cele din urmă.

Taurii trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția atât în societate, în familie cât și la locul de muncă. Au o perioadă extrem de aglomerată, așadar, plină de situații în care pot ieși în evidență cu abilitățile lor!

Gemenii, în săptămâna următoare, pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă doar angajând o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

Racii au o săptămână ceva mai complicată. Sunt pe o pojghiță subțire de gheață, deci trebuie să fie extrem de prudenți. Nu e bine să se expună niciunui fel de risc. Să fie atenți la tot ce fac și spun și mai ales cui.

Leii primesc un mesaj dublu, deoarece sunt foarte agitați legat de starea de sănătate a unei persoane. Runa îi sfătuiește să se relaxeze. Al doilea mesaj e că persoana apropiată se bucură de o sănătate excelentă.

Fecioarele, din nou norocoase. Wunjo e cu ele!

Horoscop rune 2-7 aprilie 2024. Fecioarele îl au din nou pe Wunjo! Câștigă pe toate planurile. Este o perioadă atât de benefică pentru ele, încât nici nu le vine să creadă ce fel de bucurii le aduce viața în cale.

Balanțele se vor alege cu un cadou surpriză de la cineva care se gândește intens la ele. Unele dintre Balanțe e posibil chiar să se aleagă cu mai multe daruri.

Scorpionii sunt pregătiți pentru o bătălie furtunoasă sau o dispută. Runa le spune să își mobilizeze forțele și să rămână calmi.

Săgetătorii au o rună care îi sfătuiește să aibă răbdare, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte.

Horoscop rune 2-7 aprilie 2024. Capricornii sunt pe punctul de a se muta din casă sau din serviciu. Vor acționa favorabil indiferent ce decizie vor lua.

Vărsătorii au o săptămână cu multe mesaje. Trebuie să fie pregătiți să le recepționeze. Sunt multe mailuri de dat și de primit, chiar și telefoane.

Peștișorii trebuie să fie pregătiți de o suită de schimbări majore, chiar de la începutul lunii aprilie. Schimbările pot avea legătură cu viața profesională sau cu cea sentimentală.


Publicat

în

de către

Etichete: