Horoscop Sâmbătă, 9 decembrie. O zodie riscă să-și distrugă relația din cauza geloziei

Horoscop

Horoscop 9 decembrie 2023. Gelozia își va spune cuvântul în viața unora dintre nativi, care riscă, astfel, să intre într-un conflict. Alții ar trebui să fie mai chibzuiți, pentru că pot pierde bani cu ușurință. Partea bună este că vor învăța, însă, rapid cum să-i facă la loc.

Horoscop 9 decembrie 2023 Berbec

Berbecii sunt avantajați la capitolul comunicare. Sunt deschiși față de prieteni, și iartă o persoană care le-a greșit. Dar sunt hotărâți să fie mai atenți cui oferă ajutorul pe viitor. 

Horoscop 8 decembrie 2023 Taur

Astăzi, Taurii sunt norocoși pe plan financiar. Puteți câștiga sume importante de bani, însă puteți fi înțeleși greșit, așa că… aveți grijă la modul de exprimare.

Horoscop 9 decembrie 2023 Gemeni

La polul opus, Gemenii ar trebui să fie mai chibzuiți. Puteți pierde bani cu ușurință, dar partea bună este că veți învăța rapid cum să-i faceți la loc. 

Horoscop 9 decembrie 2023 Rac

La Raci pot apărea tensiuni în relația de cuplu. Astrele vă recomandă să vă gândiți mai mult și să luați o decizie importantă în dragoste.

Horoscop 9 decembrie 2023 Leu

Leii nu ar trebui să refuze nicio ieșire cu prietenii pentru că astfel vor pierde șansa să întâlnească persoane cu care ar putea începe o poveste de iubire.

Horoscop 9 decembrie 2023 Fecioară

Gelozia își va spune cuvântul în viața Fecioarelor. Iar, astăzi, se pare că vor intra într-un conflict. Ați putea răni prin cuvintele pe care le veți folosi, așa că… apelați la răbdare. 

Horoscop 9 decembrie 2023 Balanţă

Este important ca nativii Balanță să fie mai comunicativi și deschiși față de cei din jur. În caz contrar, pot crea antipatii și să piardă anumite oportunități. 

Horoscop 9 decembrie 2023 Scorpion

Din cauza experiențelor negative din trecut, Scorpionii vor fi mai selectivi. Își vor alege cu grijă oamenii cu care să își petreacă timpul. 

Horoscop 9 decembrie 2023 Săgetător

Săgetătorii au multă energie și pot rezolva multe lucruri pe zona de locuință. Dar, vor rezolva şi o problemă de ordin financiar.

Horoscop 9 decembrie 2023 Capricorn

Capricornii vor avea parte de întâlniri, în special cu prietenii. Veți lega cu ușurință conversații și veți cunoaște noi persoane. 

Horoscop 9 decembrie 2023 Vărsător

Weekendul începe cu vești bune pentru Vărsători. Veți primi o invitație la un eveniment important sau la o cină romantică.

Horoscop 9 decembrie 2023 Peşti

Comunicarea este cheia zilei pentru nativii Pești. E posibil să vă sfătuiți cu o femeie în legătură cu o situație delicată.


Publicat

în

de către

Etichete: