Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie. Ultima decadă a lunii se anunță un moment crucial pentru aceste zodii

TAUR

Pe plan sentimental, relația cu partenerul de cuplu este din ce în ce mai bună. Începi să comunici mai mult și să fii mai deschis unul față de celălalt. Faptul că accepți realitatea care te înconjoară te ajută să acționezi în direcția propriului bine, scrie VIVA.

GEMENI

Te bucuri de susținerea din partea apropiaților, chiar dacă în ultima vreme ai fost destul de demoralizat. Ei bine, iată că în această săptămână începi din nou să te bucuri de lucrurile din jurul tău.

RAC

Te vei concentra mai mult pe propria persoană și ești decis să începi un nou hobby chiar din această săptămână. Încerci să ieși mai mult în oraș cu prietenii și să te simti bine. Trebuie să socializeze mai mult și să te împrietenești cu oameni noi.

LEU

În această săptămână vei primi o propunere neașteptată de la șeful tău. Este posibil să primești o avansare la locul de muncă, iar acest lucru te va bucura foarte mult. De asemenea, vei desfășura multe activități alături de persoana iubită.

FECIOARA

La locul de muncă ai o viziune nouă. Vei simți că cei din jur te înteleg pe deplin și te susțin. Nu evita, totuși, să te odihnești, deoarece în ultima perioadă te-ai axat prea mult pe muncă și esti epuizat. Totodată, încearcă să petreci mai mult timp alături de cei dragi.

BALANȚA

Pe plan financiar, vei avea mare noroc în această săptămână. Ai nevoie de răbdare pentru ce îți propui și vei primi oportunitatea de călătorie în afară alături de un prieten. Astrele te sfătuiesc să nu ratezi ocazia!

SCORPION

Vei avea o perioadă bună la locul de muncă și te vei evidenția prin acțiunile pe care le desfășori și ai mari șanse să pleci într-o vacanță de neuitat alături de partenerul de cuplu. Profită de această săptămână și bucură-te de timp alături de cei dragi.

SĂGETĂTOR

Este o săptămână în care vei cunoaște multi oameni și vei descoperi noi orizonturi. Trebuie să înveți să fii mai echilibrat și să îți gestionezi emoțiile mai mult. Nu trebuie să ai o reacție pentru tot ce se întâmplă în jurul tău.

CAPRICORN

Ai toate șansele să îți oficializezi o relație. După mult timp în care nu erai convins, iată că acu astrele s-au așezat de partea lor. La muncă, lucurile par să se desfășoară foarte bine. Cu colegii ai o relație foarte bună, iar acest lucru te bucură enorm.

VĂRSĂTOR

Ai parte de o săptămână foarte agitată la locul de muncă. Vrei să faci ca lucrurile să funcționeze foarte bine, dar trebuie să ții cont și de părerile colegilor tăi. Nu te stresa prea tare, dar încearcă să-i asculti și pe ceilalți. Te va ajuta foarte multe pe viitor!

PEȘTI

Te axezi mai mult pe planurile legate de muncă. Va apărea o personală din trecutul tău și te va pune pe gânduri.Dacă sentimentele sunt intense, ar fi bine să te deschizi și să nu tii cont de părerile celor din jur. Axează-te mai mult pe plăcerile personale.


Publicat

în

de către

Etichete: