Horoscopul zilei de 31 decembrie 2023. Cum va fi ultima zi din an si cum vor petrece zodiile revelionul

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2023. Cum va fi ultima zi din an si cum vor petrece zodiile revelionul .

BERBEC

Intră și ies bani, dar se rezolvă chestiuni importante, poate plecați, sau ați ajuns, deja, la destinație și intrați în priză să faceți treabă ca lumea, să fie totul frumos!

Întrevedere cu cineva care vă poate ofertă cu un job, dar o să lăsați decizia pentru ianuarie, adică de mâine încolo.

TAUR

Se precipită niște lucruri și o să dați dovadă de spontaneitate că apar elemente noi în programul nopții de Revelion și în zilele de după o să vă adaptați din mers.

Vă puteți duce la rude, la prieteni sau poate ați făcut rezervare la munte undeva să petreceți un An Nou de neuitat.

GEMENI

O chestiune mai veche se cere rezolvată și bine ar fi să-i dați de capăt până la miezul nopții. Poate trebuie să-i cereți cuiva iertare și asta se poate cât ai clipi.

Prietenii vă vor în gașca lor, dar poate ați apucat să promiteți unora că veți face Revelionul cu ei – vedeți cum vă împărțiți.

RAC

O să primiți aprecieri, recompense morale, materiale și o să vă bucurați că munca voastră n-a trecut neobservată și o să fie și mai mare distracția la noapte.

Se poate să primiți cadou și de la serviciu și de la cei dragi, din particular, și să fie semn de prețuire.

LEU

Sfera deplasări e activată și dacă n-o să petreceți voi noaptea dintre ani altundeva, atunci or să vină prieteni, rude mai de departe și o să fie frumos.

Vin recompense de tot felul și o să vă bucurați și de o vorbă bună, o urare și de bani, cadouri, vouchere.

FECIOARĂ

Încă mai pot veni ceva bani din colaborări, dacă nu chiar de la serviciu și o să vă mai luați din lucrurile absolut obligatorii și s-aveți de drum dacă o să porniți spre alt oraș.

O confirmare că niște lucruri pe care vi le doreați se pot împlini chiar de azi, că sunt șanse mari.

BALANŢA

Vă puteți reface o căsnicie, o relație sentimentală și să vă asigurați că veți petrece și Anul Nou și următoarele zile împreună și chiar restul vieții.

Se pare c-o să faceți o alegere înțeleaptă și o să vă achitați de o datorie morală fața de cineva drag.

SCORPION

Apare un element – surpriză și o să vă bucurați că e cineva care s-a străduit să vă împlinească dorința de a fi cu voi în această noapte magică.

Relația cu rudele, în general, se poate consolida, cu condiția să vă faceți un pic de timp la noapte și mâine pentru ele.

SĂGETĂTOR

Poate fi un nou reînceput în dragoste dacă v-ați lămurit vechile probleme și o să vă puteți așeza și voi la casa voastră în foarte scurt timp.

Vi se virează și azi bani în cont și poate mai faceți niște achiziții online ca să economisiți timp. În rest, distracție.

CAPRICORN

E bine să fiți mai flexibili că pot s-apară modificări în program, cu plecare mai devreme, sau un pic mai târziu și să vă deplasați cu altceva decât plănuiserăți.

O să fiți gazde primitoare, dacă nu plecați pe nicăieri și o să pregătiți totul la mare artă.

VĂRSĂTOR

O să vă bucurați de veștile care vă trec pe la urechi și o să dați zor s-ajungeți cât mai repede la locul petrecerii de Revelion și să vă asigurași că vin toți invitații.

Grupul de prieteni vă vrea cu el, dar dacă v-ați făcut alt program alegeți o altă zi să petreceți împreună.

PEŞTI

Se pare c-o să cheltuiți mai mult decât v-ați propus, dar n-o să încurce treaba asta că o să vă bucurați cu toții la noapte.

Poate ajungeți, în sfârșit, acolo unde v-ați propus mai de mult și o să fie împăcare sufletească.


Publicat

în

de către

Etichete: