Iancu Sterp a făcut pasul cel mare după nunta Getuței Sterp! Aflat lângă iubita lui, fratele lui Culiță Sterp le-a dat vestea tuturor: „Sunt alaturi de prințesă prințeselor!”

Fiul cel mic al mamei Geta a facut gestul pe care nu l-a facut cu nicio femeie din viata lui.

Nunta Getutei Sterp face și acum înconjurul internetului datorita fastului și a modului cum cei din familia Sterp au organizat totul. Însă, de departe unul dintre cele mai frumoase cupluri de la mult așteptatul eveniment a fost cel format din Iancu Sterp și Denișa Cotolan.

Tânărul s-a afișat la brațul șatenei, iar cei doi au făcut senzație pe ringul de dans. Toată familia a acceptat-o și deja a integrat-o în sânul ei că și când face parte de acolo de când lumea, mai ales că Iancu este extrem de îndrăgostit de aleasa lui cu care a mai avut o relație de iubire în clasa a 10 a pe când cei doi se aflau la liceu.

Iancu si Denisa, decizie dupa nunta Getutei Sterp

Anii au trecut, cei doi s-au păstrat legătură, mai ales Iancu a păstrat-o mereu în suflet pe Denișa indiferent că a mai avut sau nu o alta relație.

Și cum Dumnezeu știe să le aranjeze pe toate, iată că cei doi sunt din nou împreună, iar Iancu este hotărât că de aceasta data să o duca și în fata altarului. Și pentru că nunta Getutei s-a încheiat, Denisa și Iancu au dat și marea veste. Cei doi s-au mutat împreună într-un apartament și au și un animal de companie.
Fiind la început de drum și foarte tineri, Denisa și Iancu sunt că un cuplu de adolescenți și sunt pusi pe soții, mai ales fiul mamei Geta.

Desi nu stau demult împreună, tânărul fecior s-a gândit să îi facă o surpriza Denisei și să îi puna în par detergent de vase în timp ce dormea: „Nu mai vorbesc cu tine, ce mi-ai făcut? Mi-ai pus săpun în par, scuipat? Vaaai…Faci mișto de mine? Cum ai putut?!”

Fiul mamei Geta, pus pe prostii. Ce i-a facut iubitei sale cand dormea

Iancu:” Dormeai prea mult, de la 11 dormi. E obosita de la scoală și eu i-am pus și detergent și lapte în par. Până la urma am zis că nu degeaba o să dorm separat. O să incui ușa asta, ce, să îmi tu detergent în cap?! M-o bate Denisa, nu m-a bătut nimeni. Nu șterg nimic, las pe filmare. De asta nu e bine să faci rău în viață….” Cei doi sunt pusi pe glume serioase. Cum s-a încheiat totul vedeți în video de mai jos!


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns