Imaginile terifiante cu momentul accidentului de la Galaţi în care au ars de vii doi tineri, de 16 şi 21 de ani. Cele două victime erau rude

În dimineața zilei de marți, 30 ianuarie 2024, un autoturism și un camion au luat foc, în urmă unui accident produs pe DN24, în localitatea Berheci din județul Galați. Cu puțin timp în urmă, au apărut și imaginile terifiante cu momentul accidentului de la Galaţi în care au ars de vii doi tineri, de 16 şi 21 de ani.

Amintim că Dragoş şi Ilie, nepot şi unchi, au sfârşit împreună într-un cumplit accident rutier pe DN 24, în judeţul Galaţi, tragedie care a avut loc marți dimineață. Cei doi tinerii, în vârstă de 16 şi 21 de ani, au murit arşi de vii în maşină, după ce au intrat cu Golful într-un camion, pe contrasens.

Potrivit informațiilor din anchetă, Ilie, în vârstă de 21 de ani, obţinuse permisul în urmă cu aproape patru luni.

Momentul accidentului de la Galaţi în care au ars de vii doi tineri, de 16 şi 21 de ani

Ei bine, tragedia s-a petrecut în această dimineaţă, pe DN 24, în dreptul localităţii Ţepu. Totul s-a petrecut într-o curbă, pe DN 24, aproape de intrarea în localitate, şoferul începător pierde controlul volanului.

Autoturismul în care se aflau cei doi tineri, a lovit un parapet de pe marginea drumului şi a ajuns pe contrasens, acolo unde a intrat în plin într-un camion. Din păcate, impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a aprins şi a ars că o torţă.

Mai mult decât atât, martorii prezenți la tragedie povestesc că flăcările au fost atât de violente încăt, în doar două minute, totul a ars complet, în timp ce trupurile ineinsufletite ale celor doi au găsite carbonizate.

„În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, polițiștii au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcția Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcției de mers, ar fi acroșat un parapet și apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus.

În urma impactului, autoturismul a luat foc. Conducătorul acestuia, un tânăr de 19 ani și un pasager în vârstă de 16 ani, au decedat. În acest moment, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.”, se arată în comunicatul remis presei.

Prietenii celor doi tineri sunt şocaţi

De la ora tragediei și până acum, mesajele de condoleanţe au început să curgă pe reţelele sociale. Nimănui nu îi vine să creadă ceea ce s-a întâmplat în dimineața zilei de marți.

„Condoleanțe. Câtă durere. Nu îmi vine să cred. Mult prea tineri! Drum lin la cer Dragoș”, „Doamne ce durere imensă. Măicuţa noastră sfântă, ai grijă de ei în împărăţia Domnului alături de îngeraşii nosştri dragi. Condoleanţe familiei greu încercate. Drum lin la cer suflete nevinovate”, „Dragoş al nostru așteptam să venim la majorat, pui frumos. Dumnezeu să te ierte”, „Să ne ferească D-zeu de această durere, ca mame. Să o întărească D-zeu. Fără cuvinte! Odihnă veşnică!”, „Doamne ferește cât de repede se sfârșește viața, doi copii tineri și frumoși, ce durere imensă. Dzeu să-i ierte”, au fost câteva dintre mesajele de regret din partea apropiaților.


Publicat

în

de către

Etichete: