INCREDIBIL! ÎN CE STARE SE AFLĂ FEMEIA DIN GHERLA CARE A AVUT REACȚIE ADVERSĂ LA VACCINUL ANTI-COVID

În urmă cu câteva zile, o femeie de 55 de ani din Gherla, județul Cluj, a suferit o reacție adeversă după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID. Ea a fost transportată de urgență la spital în stare conștientă pentru verificări amănunțite.

Ulterior, s-a stabilit faptul că femeia de 55 de ani nu a suferit un șoc anafilactic, ci a avut o stare de lipotimie, cu valori ridicate ale glicemiei.

Femeia a fost transportată cu Ambulanța la Spitalul Gherla, acolo unde i s-au efectuat analize amănunțite, fiind sub monitorizarea medicilor, potrivit subprefectului Cluj, Irina Muntean.

“A venit ambulanța și a transportat-o la Spitalul Gherla, unde a fost internată cu stare post vaccinare anti Covid. Acum e stabilă, sub observație, nici vorbă de șoc anafilactic”, potrivit romaniatv.net.

Martorii au povestit că pacienta a venit galbenă la față ș se simțea, vizibil, foarte rău.

Ambulanța a venit la ea după o oră

După ce a sunat la 112, ambulanța a ajuns la femeie după aproximativ o oră.

”S-a sunat de urgență la 112 și am așteptat mai bine de o oră să vină ambulanța. Colega noatră era galbenă la față. Nici nu m-am putut uita.

Au ținut-o în ambulanță mai bine de 30 de minute după care au dus-o la spitalul din Gherla”, au declarat colegii săi.

„În urma discuției cu echipa de medici care asistă procesul de vaccinare a rezultat faptul că persoana în cauză a prezentat o stare de lipotimie motiv pentru care a fost solicitat serviciul de ambulanță, în prezent fiind internată în Spitalul Municipal Gherla cu Stare post vaccinare anti Covid 19 și va rămâne în continuare spitalizată pentru monitorizare”, a transmis DGASPC Cluj, potrivit sursei citate.