Informația momentului despre Simona Halep. Ce a făcut după divorțul de Toni Iuruc FOTO

Informația momentului despre Simona Halep. Sportiva a fost surprinsă pe străzile din București după ce a divorțat de Toni Iuruc. Cum a reacționat aceasta? Detalii venite chiar acum.

Simona Halep și Toni Iuruc au avut un mariaj destul de scurt. Cei doi s-au căsătorit anul trecut pe 15 septembrie, civil, iar în acest an în luna noiembrie urmau să aibă cununia religioasă și nunta.

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, în condițiile în care cei doi soți au decis să divorțeze. Informația a fost făcută publică ieri, iar ulterior a fost confirmată și de Toni Iuruc.

Omul de afaceri le-a recunoscut celor de la fanatik.ro că va divorța de Simona Halep, iar decizia a fost una comună. Pe de altă parte, acesta nu a explicat motivele reale care au dus la ruptura dintre cei doi.

Simona Halep, alături de mama sa

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații, în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a precizat Toni Iuruc, pentru publicația citată.

Simona Halep nu a avut până acum nicio reacție oficială cu privire la divorț, însă paparazzi de la cancan.ro, dar și cei de la spynews au surprins-o pe sportivă în București.

Cancan.ro a văzut-o pe Simona Halep în fața vilei din Primăverii pe care a cumpărat-o cu Toni Iuruc după logodnă. Deși a fost întrebată despre motivele care au dus la divorț, sportiva nu a oferit niciun răspuns jurnaliștilor.

Simona Halep nu a vrut să stea de vorba cu jurnaliștii

Și cei de la spynews.ro au surprins-o astăzi pe Halep în timp ce ajungea acasă cu mama ei și avea mai multe bagaje. Sportiva s-a aranjat mai apoi și s-a pregătit să iasă în oraș, fără a părea deloc afectată de divorțul de Toni Iuruc.

Simona Halep a ajuns la un restaurant de lux din București cu noua sa mașină, iar deși jurnaliștii au încercat să afle mai multe de la ea, aceasta a preferat să păstreze tăcerea și să se grăbească să ajungă la masă.

Spynews.ro scrie că Simona Halep nu a stat prea mult la masă, drept urmare, la doar jumătate de oră după ce a ajuns în localul de lux, sportiva a decis să părăsească locația. Deși jurnaliștii au încercat din nou să scoată de la ea câteva declarații despre divorț și de această dată, sportiva a decis să ignore total ceea ce s-a întâmplat în jurul ei și să nu dea niciun detaliu.


Publicat

în

de către

Etichete: