Înmormântare Alexandru Arșinel. Ultimele aplauze pentru maestru

Marele actor Alexandru Arșinel ne-a părăsit la venerabila vârstă de 83 de ani.

Maestrul va fi condus astăzi pe ultimul drum, la Cimitirul Bellu din Capitală, de către toți cei care l-au iubit și apreciat pentru talentul său. Familia s-a asigurat că îi îndeplinește cea mai mare dorință.

Peste 200 de persoane au venit pentru a-şi lua rămas bun de la marele actor, iar reprezentanţii farmaciei Catena i-au adus o coroană cu un mesaj înduioșător

Înmormântare cu aplauze și lacrimi

Update 13.08: Familia și-a luat rămas bun de la actor și l-au putut vedea pentru ultima dată pe acesta. Sicriul a fost închis și așezat în cavou.

Update 13.00: Doar câteva momente mai sunt până când trupul neînsuflețit al artistului va fi pus în cavou. Familia, cei dragi și fanii au ajuns la cimitir, unde preotul cântă Sfânta Liturghie. Toți cei prezenți sunt înlăcrimați si trăiesc cu greu momentul despărțirii de maestrul Arșinel.

Printre personalitățile prezente la înmormântare se numără actorul Vasile Muraru și realizatoarea TV Mirela Vaida, dar și Gheorghe Turda.

Soția marelui actor este prezentă și ea și este vizibil afectată de eveniment.

Actorul primește acum ultimele rânduri de aplauze din partea celor care l-au iubit. Sute de oameni au venit la cimitir pentru a-l vedea, pentru ultima dată, pe actorul lor favorit.

Soția actorului, un ultim omagiu

Soția actorului, Marilena, a fost omul pe care maestrul Arșinel l-a iubit cel mai mult. Femeia nu a putut sta departe de soțul ei nici acum, când a părăsit-o.

Încă de la priveghi a stat nedezlipită de el, iar astăzi i-a adus și ea un ultim omagiu celui care i-a fost alături toată viața.

Este vorba despre o coroană de flori, confecționată din orhidee imperială albă și verde.

Așa cum era de așteptat, pe ea este trecut și un mesaj emoționant, care nu a trecut neobservat de cei care participă la eveniment: „Te voi iubi mereu! Soția Marilena”, notează Libertatea.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns