Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL: „Cătălin Boboc şi-a dat demisia din PNL. Nu se foloseşte de CV pentru a influenţa limpezirea situaţiei de care este acuzat”

Liberalul Cătălin Boboc este acuzat de furt de curent electric, după ce furnizorul de energie din Brăila a sesizat polițiștii că ar fi identificat un contor branșat ilegal, aflat sub tensiune.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a transmis marţi seară că Boboc şi-a dat demisia din PNL şi că acesta nu s-a folosit de nicio calitate din CV pentru a clarifica situaţia de care este acuzat, astfel încât să nu afecteze imaginea partidului.

”Cătălin Boboc şi-a dat demisia din PNL, pentru a nu afecta în vreun fel imaginea partidului. Este un fost senator, fost secretar de stat în Ministerul Muncii şi – acum – fost membru al PNL, care nu se foloseşte de nicio calitate din CV-ul său pentru a influenţa în vreun fel limpezirea situaţiei de care este acuzat. Nu a exercitat nicio presiune, nu a tras de timp şi nu a pus beţe în roate niciunei cercetări”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Ionuţ Stroe.

Acesta a precizat că ”PNL este acum delimitat complet de suspiciunile care planează asupra lui Cătălin Boboc, fost membru al partidului”.

”Îi transmit omologului meu din PSD, Radu Oprea, că acum îşi poate concentra atenţia pe situaţii care chiar afectează, mult mai grav, imaginea coaliţiei…”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al liberalilor.

Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a afirmat că PNL trebuie să ofere clarificări în legătură cu cazul privind branşarea ilegală a unui imobil din Brăila care ar aparţine fostului secretar de stat în Ministerul Muncii Cătălin Boboc, la reţeaua cu energie electrică.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns