Locul din casă unde să pui usturoiul pentru noroc. Atrage bogăția și armonia în viața ta, trucul Feng Shui

Usturoiul a fost folosit de secole în diverse culturi pentru proprietățile sale protectoare și purificatoare. Chiar și în Feng Shui, este considerat o amuletă puternică pentru a atrage bani și pentru a îndepărta energiile negative.

Capacitatea sa de a respinge ceea ce este nedorit și de a atrage ceea ce este pozitiv îl face un instrument valoros în căutarea prosperității. De aceea, vrem să îți dezvăluim unde ar trebui să îl pui pentru a-ți aduce prosperitate.

Unde să pui usturoiul pentru a atrage bani, conform Feng Shui

În portofel sau în poșetă

Plasarea unui cățel de usturoi în portofel sau în poșetă este o practică obișnuită în Feng Shui. Se crede că usturoiul acționează ca un magnet pentru a atrage banii și abundența. Însă, asigură-te că îl înlocuiești atunci când începe să se usuce.

În bucătărie

Usturoiul poate fi așezat și în bucătărie, în special lângă aparatele care simbolizează abundența, cum ar fi aragazul sau frigiderul.

Pe birou sau în zona de lucru

Dacă lucrezi de acasă, pune un cățel de usturoi pe birou tău. Potrivit specialiștilor din arta Feng Shui, acesta te va ajuta să atragi norocul financiar și profesional.

Sfaturile specialiștilor Feng Shui despre cum să atragi norocul în viața ta cu ajutorul usturoiului

Pe măsură ce încorporezi usturoiul în practica ta Feng shui, este important să nu uiți să îl păstrezi în stare bună. Înlocuiește usturoiul atunci când acesta începe să se usuce.

De asemenea, păstrează-l curat și fără coajă pentru a te asigura că este în condiții optime și pentru a atrage energii pozitive. Ținând cont de toate aceste sfaturi Feng Shui, vei observa rapid cum banii vor veni în mod regulat în casa ta și cum ghinioanele vor dispărea din viața ta.

Un alt ingredient care atrage banii și abundența

Pe lângă usturoi și scorțișoara atrage norocul în viața ta, potrivit Feng Shui. Cum profiți de puterile sale? Ei bine, poartă cu tine un baton de scorțișoară.

Pune-l în portofel, în poșetă sau în buzunarul hainelor și ia-l cu tine peste tot. Așa vei scăpa de ghinion, iar banii nu vor mai reprezenta o problemă pentru tine.


Publicat

în

de către

Etichete: