Mama Geta a dat un dar colosal la nunta Getuței. Reacția lui Culiță Sterp când a văzut teancurile de bani: „Tu ai furat seiful”

Culiță Sterp a surpins-o pe mama Geta în timp ce pregătea darul pentru fiica sa la nuntă.

Ieri a avut loc nunta Getei Sterp, fiica cea mică din familia Sterp. Toți frații săi au scos din buzunar sume frumoase ca dar pentru nunta surorii lor, însă nici mama Geta nu s-a lăsat mai prejos.
Culiță Sterp a postat un filmuleț pe TikTok în care le arată tuturor cât de pregătită a venit mama Geta la nunta fiicei sale celei mici.
Ieri, Geta și alesul inimii sale, Sebastian, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Întreaga familie le-a fost aproape în ziua cea mare și s-au asigurat că vor avea parte de o zi ca la carte. Mirii și nașii au încins ringul de dans alături de invitați, iar petrecerea a durat până în zori.
Cu numai câteva minute în urmă, Geta a postat în mediul online un mesaj de mulțumire pentru toți cei care i-au fost alături în ziua cea mare, dovadă că a avut parte de o zi memorabilă, la care se va gândi de fiecare dată cu multă bucurie.

Mama Geta s-a pregătit cu un dar consistent pentru nunta fiicei sale

Mama Geta s-a pregătit intens pentru nunta fiicei sale, mai ales pentru momentul darului.

Culiță Sterp a surprins clipele în care mama Geta pregătea cutia cu bani pentru miri, moment în care artistul nu a ezitat să facă haz de necazul de care au avut parte după ce li s-au furat din casă seiful cu o sumă consistentă de bani.

„Am găsit cine mi-a furat seiful, gata 😂 AMC vrei să dai cinste la nunta și nu îți încap banii în plic”, a spus Culiță Sterp în descrierea clipului, în spirit de glumă.

Mama Geta a gustat din plin gluma făcută de fiul său, după cum se poate vedea în filmulețul postat de Culiță Sterp.

@

♬ –

Cum a reacționat fanii?

Admiratorii familiei Sterp au gustat și ei gluma făcută de Culiță, apreciind în același timp generozitatea de care mama Geta dă dovadă de fiecare dată.

„Felicitari! Mi as fi dorit sa am si eu asa mama.. dar a mea a ales sa ma paraseasca cand aveam 4 ani ..😏 multa sanatate familiei mama Geta”, „Ambitioasa si puternica femeie! Un exemplu!”, „Nu se mai naște mama ca a voastră 🥰🥰🥰🥰sa ii dea dmz sănătate sa va bucurați mulți ani de ia”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns