Mama Geta a făcut marele anunț:”Zici că a crescut la noi în familie” Când va avea loc marele eveniment și cine l-a ajutat pe Iancu Sterp să aleagă inelul de logodnă

Emoții mari pentru Iancu Sterp în gala RXF. Acesta a surprins pe toată lumea în momentul în care s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe Denisa Coțolan.

Momentul a fost transmis live, iar alături i-au fost membrii familiei sale. Mama Geta este în culmea fericirii

Mama lui Iancu Sterp a fost prezentă în gala RXF și este extrem de mândră de fiul său. Aceasta a declarat că meciul dintre Iancu și George a fost unul echilibrat și este mândră de faptul că fiul ei a făcut față unui luptător profesionist.

Mama Geta a știut de faptul că Iancu o va cere în căsătorie pe Denisa, așteptând cu nerăbdare acest moment. Aceasta este de părere că a câștigat o fiică, fiind extrem de încântată de Denisa. Mama Geta susține că Denisa este o fată harnică, iubitoare și cuminte, fiind femeia de care fiul ei avea mare nevoie.

”Mi-a spus că are de gând să o ceară indiferent de situație. A pierdut Iancu meciul, dar a câștigat cea mai mare comoară. Cea mai frumoasă fată, cea mai cumsecade, harnică, zici că a crescut la noi în familie ”, a dezvăluit mama Geta, în exclusivitate pentru WOWnews.

Denisa a mărturisit faptul că se simte împlinită și că își dorea foarte mult ca Iancu să o ceară în căsătorie. Aceasta susține că simțea că Iancu o va cere în curând, însă nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple chiar în gala RXF.

Iancu Sterp a primit ajutor în alegerea inelului

Fiind o familie unită, Iancu Sterp i-a cerut ajutorul Getuței în alegerea inelului.

Geta Sterp susține că nu a fost greu să se decidă, însă totul a fost la limită din cauza mărimii nepotrivite a inelului.

Geta Sterp a dezvăluit faptul că nu a văzut câteva modele, însă atunci când l-a văzut a știut că trebuie să fie inelul cu care Iancu o va cere în căsătorie pe Denisa. Aceasta a ridicat personal inelul după ce au reușit să găsească un magazin în care aveau mărimea dorită.

”Am găsit destul de repede inelul. Ne-am uitat la câteva modele, unu-două și apoi când l-am văzut pe ăsta am zis că e superb, dar nu avea mărime. Noi avem degetele mai groase și nu avea mărime. Au sunat fetele în alte orașe, dar nu-l găseau nicicum, dar a fost să fie și l-am găsit. Ieri m-am dus după el, am fost la limită”, a mărturisit Geta Sterp pentru sursa menționată anterior.

Geta Sterp a aruncat bomba și susține că nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan va avea loc chiar anul următor, însă mai multe detalii vor dezvălui pe parcurs.


Publicat

în

de către

Etichete: