Mama Geta a reacționat în urma declarațiilor făcute de logodnica lui Culiță Sterp. “Toate chestiile astea te călesc, și ajungi să fii puternic.”

Mama Geta a oferit o reacție în urma declarațiilor logodnicei lui Culiță Sterp, legate de relația ei cu familia acestuia.

După nunta de vis a Getuței cu Sebastian Crăciunescu, lucrurile au scăpat de sub control în familia Sterp. Totul a pornit de la fiica cea mare a mamei Geta, Ileana Sterp, care a decis să mărturisească în fața admiratorilor detalii despre relația cu logodnica fratelui ei, Culiță Sterp. Cele două aveau o relație bună, până când lucrurile s-au răcit, Ileana Sterp încercând să nu ofere prea multe informații despre acest subiect controversat.

Ulterior, iubita artistului a apărut și ea cu anumite declarații despre acest subiect, clarificând faptul că nu există nicio dispută între ea și familia lui Culiță, ci doar există un stil de viața diferit, dar care nu cauzează probleme sau cearturi.

În urmă cu puțin timp, mama Geta a oferit și ea o reacție în urma declarațiilor din mediul online. Mai exact, mama Geta a ținut să distribuie un videoclip pe pagina personală de Instagram, protagonista Lidia Fecioru vorbind despre faptul că în spatele unui caracter puternic, există multă suferință.

„În spatele unui caracter puternic pe care îl văd oamenii și tu îl afișezi există multă suferință, concesii, trăiri, trădări, pentru că toate chestiile ăstea te călesc și ajungi să fii puternic e când cauți țelul prin toate focurile.”, spunea Lidia Fecioru în videoclipul distribuit de mama Geta.

Iancu Sterp, despre disputa dintre Ileana și logodnica lui Culiță

După ce mama Geta și-a spus și ea într-un mod indirect punctul de vedere, Iancu Sterp a oferit câteva declarații despre situația dintre mama lui, Ileana Sterp, și viitoarea sa cumnată. Conform fiului mamei Geta, el este de părere că lucrurile de acest gen sunt foarte întâlnite în fiecare familie, fie că este numeroasă sau nu. Totodată, acesta a mai menționat faptul că deși ele se ceartă, la un moment dat oricum se vor împăca.

„Cât despre conflictul dintre Ileana, mama și iubita lui Culiță, nu e nimic nou. Nu au de la ce se certa, numai că așa sunt femeile. Fac din țânțar armăsar și apoi le trece, se împacă. Iar se ceartă, iar se împacă. Și noi, bărbații, facem uneori așa, doar că ele o fac mai des. Dar nu suntem certați cu iubita lui Culiță sau cu familia ei. Doar că ați văzut că în orice familie, că în orice casă, mai sunt certuri, dar important este să rămânem uniți”, a spus Iancu.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns