Mama Geta, întâlnire de gradul zero cu fostul soț la nunta fiicei sale. Ireal ce a urmat! Toți invitații au rămas muți, după gestul făcut de aceasta

Mama fraților Sterp și fostul soț s-au revăzut la nunta Getei!

A fost sărbătoare mare în weekend, în familia lui Culiță Sterp! Geta, sora cea mică a artistului, și alesul inimii ei și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu.

Cei doi au avut parte de o nuntă de vis, într-un cadru cu totul special. De la eveniment nu a lipsit nici tatăl tinerei, care a acceptat să fie alături de cei doi îndrăgostiți în cea mai importantă zi din viața lor!

Mama Geta și-a revăzut fostul soț, la nunta fiicei sale

Mama Geta a recunoscut, în nenumărate rânduri, că nu are o relație apropiată cu fostul ei soț, însă nu și-a împiedicat niciodată copiii să țină legătura cu acesta. Așa s-a întâmplat și în weekend, când sora cea mică a lui Culiță Sterp a luat decizia de a-și invita tatăl la nuntă.

Bărbatul a fost încântat să fie alături de fiica lui în cea mai importantă zi din viața ei, în ciuda neînțelegerilor din trecut: „Tatăl miresei este prezent la o altă masă cu niște prieteni de-ai

lui. Aici sunt cu o soră de-a mea, cu toți nuntașii mei. Fiecare are alegerea lui.”, a declarat mama Geta, în cadrul unui live pe Instagram.

Mama Geta, despre fostul soț: „I-am dat dedicație”

Mama Geta nu s-a putut abține să nu facă haz de necaz de situația creată. Aceasta le-a dezvăluit fanilor că, deși nu a fost așezată la aceeași masă cu fostul soț, și-a făcut simțită prezența, în stilul caracteristic, plin de umor: „I-am dat eu dedicație (n.r. fostului soț), știi că eu sunt pusă pe șotii.”, a spus mama lui Culiță, în cadrul aceluiași live.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns