Mama Geta, mesaj pentru fostul soț după ce s-au revăzut la nunta fiicei lor. Ce a publicat în mediul online

Mama Geta a transmis, subtil, un mesaj, cel mai probabil dedicat fostului ei soț. Ei doi s-au revăzut recent la nunta fiicei lor, Geta Sterp. Iată despre ce este vorba și ce a publicat mama Geta în mediul online.

Mama Geta s-a revăzut cu fostul ei soț la nunta fiicei lor. Culiță Sterp: „O poză foarte rară cu mama și tata în același loc…”

Geta Sterp a făcut nuntă în acest weekend. Ea şi-a unit destinul cu Sebastian Crăciunescu, așa că a fost o bucurie fără margini în familia Sterp, îndrăgită de foarte mulți dintre români. Mama Geta a fost, evident, extrem de fericită și nu s-a uitat la bani când a venit vorba de dar.

„Ce repede a trecut timpul, parcă numa ieri eram copii si eram toți acasă, astăzi suntem la casele noastre, doi dintre noi fraţii avem şi copii, iar alții urmează! A trecut o perioadă din viață şi vine alta! Casă de piatra surioara noastră scumpă și dragă, te iubim din toată inima!”, a transmis şi Culiţă Sterp pe pagina lui de Facebook, alături de un filmuleț care are acum peste 1.3 milioane de vizualizări.

Cu aceată ocazie, Mama Geta s-a revăzut și cu fostul ei soț. Ea a recunoscut de multe ori că nu mai au o relație strânsă și nu mai sunt apropiați, însă nu și-a împiedicat niciodată copiii să țină legătura cu el. Cu toții apar într-una dintre fotografiile făcute la nunta Getei.

„O poză foarte rară cu mama și tata în același loc 🙈�❤️ vă iubim pe amândoi! Si cei mai minunati socrii, a doua familie! ❤️”, a scris Culiță Sterp pe Facebook, acolo unde a publicat și fotografia respectivă.

Mama Geta, mesaj pentru fostul soț după ce s-au revăzut la nunta fiicei lor. Ce a publicat aceasta în mediul online

Mama Geta are peste 126.000 de fani pe Instagram. Tot acolo, ea a transmis, subtil, un mesaj, cel mai probabil dedicat fostului ei soț pentru că a fost publicat la scurt timp după nunta fiicei lor, Geta Sterp, acolo unde cei doi s-au reîntâlnit.

„Pe un om nu poți să îl înșeli când îl iubești. Îl înșeli când nu-l iubești” – sunt cuvinte spuse de Lidia Fecioru în filmulețul pe care Mama Geta l-a publicat pe Instagram, într-un InstaStory.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns