Mama Geta, prima reacție după ce fiica ei cea mică, Getuța, s-a cununat civil: „Sunt cei mai frumoși, le doresc tot binele din lume. Abia aștept să mă rup în figuri!”

Mama Geta si-a vazut visul cu ochii si si-a maritat si fata cea mica, pe Geta Sterp cu alesul inimii sale, Sebastian Craciunescu.

Mama Geta cu un ochi rade și cu altul plânge deoarece și-a măritat fiica cea mica. Întreagă familie Sterp a plecat cu alai la Starea Civila, acolo unde s-au cununat civil Getuta și Sebastian.

Încă de când mireasa a fost luata de acasă, mama Geta a fost extrem de emoționată pentru că și fata cea mica i-a plecat de acasă. Chiar daca i-a mai rămas doar un fiu acasă, pe Iancu Sterp care deja și-a găsit și el sufletul pereche în persoana Denisei, mama Geta a ținut să le transmită și ea un mesaj proaspeților însuratei și a făcut-o direct din mașină în care se afla alaturi de nașii de cununie ai getutei, Ileana și Daniel Aloman.

Mama Geta, prima reactie dupa ce fiica ei, Geta Sterp s-a casatorit civil

„Sunt cei mai frumoși, vă mulțumesc din suflet că ați fost prezenți. Au venit și oameni necunoscuți, le mulțumesc tuturor din inima.

Doamne ajuta, le doresc tot binele din lume, iar eu vreau să mă rup în figuri, am tocuri, spre să nu mi se rupă vreunul.
N-am purtat rochie lunga că niciodată nu am fost mireasa, nu m-a făcut nimeni mireasa. Poate s-o găsi cineva pe Instagram. Uitați-vă ce timp frumos am prins! a mai spus mama Geta în încheiere.

Cu umoru-i caracteristic, mama Geta a povestit în urma cu câteva zile despre regretul că în tinerețe nu a apucat să fie niciodată mireasa, nefiind căsătorită cu tatăl celor trei copii ai sai care, de altfel, s-a purtat și foarte urat cu ea.

Mama Geta nu a reusit niciodata sa fie mireasa: „Nu m-a făcut nimeni mireasa!”

„Mi-era foarte dor de el, plângeam, nu era zi să nu plâng, îi scriam scrisori, îmi scria și el mie înapoi…dar ce credeți că s-a întâmplat cu acele scrisori? Când s-a întors de acolo, mi-a dat foc și la scrisori, că poate acum citeam una dintre ele. Și ele au avut soarta costumului. Născui în septembrie și cred că la o lună jumătate de când am născut, am zis să mă duc la tatăl ei în vizită…atunci sper că îi era dor de mine, nu ca acum. Am luat fata în brațe, luai pe Culiță, luai pe Ileana și am luat autobuzul. De la Simeria am luat trenul direct Medgidia. Atunci te-a văzut prima dată, de unde să te vadă dacă el era arestat? Eram cu inima împăcată că l-am vizitat. Cam la o lună jumătate a fost eliberat și el. Să știți că din partea mea, eu i-am iertat orice, din partea lui..el n-a putut. După ce a venit domnul de acolo, l-am făcut și pe Iancu.”, a povestit mama Geta în cadrul unui vlog, postat pe canalul de Youtube al fiicei sale.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns