Mariana Cojocaru Horoscop săptămânal 30 octombrie-5 noiembrie. O săptămână dificilă și interesantă, cu multe lucruri de rezolvat

Perioadele marcate de eclipse aduc provocări semnificative, având un impact profund atât asupra indivizilor, cât și la nivelul societății, economiei, și politicii. Aceste evenimente astrale pot declanșa fenomene complexe în mediul natural. După eclipsă, observăm renașterea naturii, simbolizată de bobocii care înfloresc, dar nu putem ignora nici victimele care pot fi afectate de aceste fenomene astro.

BERBEC

În această săptămână, un stellium în Scorpion, format din Soare, Mercur și Marte, pare să aducă oportunități semnificative. Acest aliniament sugerează o perioadă propice pentru a face schimbări importante și a căuta succes, prosperitate și noroc. Cu toate acestea, într-un sens figurat, este posibil să se ia decizii cruciale sau să se rezolve probleme, și acest lucru ar putea avea un impact pozitiv asupra situației.

TAUR

Evenimentele actuale sunt influențate de configurația astrală cu opoziții între Uranus retrograd și Jupiter, asociate cu stelliumul, ceea ce pare să reactiveze elemente din trecutul personal al fiecărui individ. Aceasta poate avea impact asupra unei perioade de aproximativ 2 ani sau chiar până la 10-11 ani, totuși, experiența este individuală. În domeniul profesional, se pot manifesta obstacole sau oportunități dificil de atins, ceea ce poate fi asociat cu aspecte karmice.

GEMENI

În plan profesional, există o agitație semnificativă, cu un accent deosebit asupra dezvoltării carierei. Anumite persoane doresc să acorde atenție sănătății lor, dar din cauza perturbărilor din altă sferă a vieții, fie li se epuizează resursele de timp, fie își văd eforturile deviate. Este esențial ca indivizii să nu-și neglijeze starea de bine și să acorde atenție nevoilor lor. Decizia este influențată de vârstă și de complexitatea astrogramei fiecăruia, ceea ce poate face dificil să stabilești prioritățile și direcția corectă de urmat.

RAC

Creativitatea, comunicarea și competitivitatea sunt deviza săptămânii 30 octombrie – 5 noiembrie 2023. Toate adunate trebuie să vă mobilizeze, și nu să vă destabilizeze. Copiii își cer drepturile sau o atenție mai deosebită decât altă dată

LEU

Acasă, în familie, se întâmplă evenimente semnificative care ne tulbură profund. Suntem hotărâți să chemăm un specialist pentru a rezolva probleme legate de locuință și familie, considerând că acestea au prioritate față de carieră. În unele cazuri, ordinea de importanță poate fi inversată. Anumite aspecte legate de familie ne preocupă și nu ne lasă să fim liniștiți, sau avem nevoie să intervenim în locuința noastră, fie pentru a repara ceva sau pentru a face schimbări semnificative. Pentru unii, chiar intenționăm să schimbăm adresa din buletin. Toate aceste evenimente se desfășoară cu o viteză uluitoare și ne ocupă complet timpul

FECIOARĂ

Nativii alocă timp pentru o curățenie generală în viața lor. Ei revizuiesc atent agenda de lucru, cea de telefon, și relațiile cu prietenii. În același timp, ei fac o “curățenie interioară” prin meditație și autocunoaștere, căutând să-și purifice gândurile și emoțiile. În această perioadă, comunicarea devine o prioritate deoarece apar blocaje și tensiuni la alții, ca urmare a unor evenimente astrologice, cum ar fi post-furtună sau post-eclipsă.

BALANŢA

Alegerile pentru săptămâna aceasta depind de voi. Fiți atenți acum, pentru a evita regretele ulterioare. Dacă aveți nevoie de ajutor, vă stau la dispoziție cu un sfat avizat și corect, care să vă îndrume în mod inteligent, pentru a evita neplăcerile viitoare. Schimbări se profilează în adrese, semnături noi, și provocări majore pe care trebuie să le abordați. Situații complexe necesită atenție sporită.

SCORPION

Pot apărea rupturi ce țin de parteneriate, separări și divorțuri pentru unii Scorpioni. Atenție la discuțiile distructive, îi pot afecta și pe cei din jur, nu doar pe voi. Dar cel mai grav e să nu discutați deloc, ci să ignorați. Nu neapărat voi, ci și dacă cei din jur aleg să vă ignore pe voi pentru că pun paie pe foc, vă pot face să vă simțiți pierduți în spațiu.

SĂGETĂTOR

E o perioadă în care va trebui să faceți pace cu cei din jur, cu voi, în așa fel încât lumea să vă perceapă ca fiind o persoană care nu distruge, nu face rău altuia în așa fel încât să îi fie bine lui. Se spune că Universul se răzbună, dar dacă faci bine își îndreaptă fața către tine.

CAPRICORN

Veți lua decizii în perioada următoare, dar în funcție de numărul prietenilor și de calitatea lor! Decât mult și prost, mai bine puțin și bun, să fie cu consistență. Unii pot veni din trecut, din viețile anterioare. Cine are prieteni, să îi trăiască, cine nu, să își găsească. Aceștia știu cum să acționeze și e o perioadă în care veți realiza cât de important este să existe unul, dar valoros.

VĂRSĂTOR

Trebuie să aveți răbdare. Realizați ceva care ține de rațiune, de pământean, și nu de visul vostru tip Don Quijote. Anumite acțiuni, anumite demersuri trebuie făcute, gândite ca la carte. Nu trebuie făcut nimic superficial și la voia întâmplării.

PEŞTI

Aceasta este o perioadă în care puteți concentra atenția asupra copiilor, studiilor și aspirațiilor lor, oferindu-le sprijin și îndrumare. De asemenea, este momentul potrivit pentru a explora oportunități academice în străinătate, iar unii pot avea șanse de a participa la interviuri sau de a căuta parteneriate semnificative pentru viitor.


Publicat

în

de către

Etichete: