Marius Elisei, primele declarații după divorțul de Oana Roman: „Oana a fost puțin mai nervoasă”

Marius Elisei a făcut noi declarații despre ce s-a întâmplat, de fapt, între el și fiica fostului premier al României. Fostul soț al Oanei Roman spune că se bucură că a ajuns pe o cale amiabilă de dragul fetiței lor.

Oana Roman și Marius Elisei au luat decizia de a divorța chiar la sfârșitul anului 2020, în preajma sărbătorilor de iarnă. După ce fiica lui Petre Roman a avut o perioadă în care i-a purtat supărare fostului ei partener, se pare că, la două luni distanță, lucrurile s-au relaxat între cei doi foști soți, ajungând să semneze actele de divorț la notar, de comun acord, cu o custodie comună a fiicei lor.

„Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată. Referitor la începuturi… Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie, mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr. Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat”, a spus Marius Elisei în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cu toate că Isabela are domiciliul stabil la mama ei, Marius Elisei nu va lipsi în nicio zi importantă a fiicei lor, mai cu seamă că urmează ziua ei de naștere.

„Da, ideea este că Isabela încă nu s-a obișnuit cu ideea. Își dorește foarte mult. A fost acum în vacanță cu mama ei, m-a sunat de acolo și mi-a spus: „Tati, îmi doresc foarte mult să vii și tu data viitoare cu noi ca să fiu și eu mai bine!”. Da, îmi simte lipsa, evident. E copil. Dar, normal, la ziua ei… nu aș avea cum să nu fiu acolo, îți dai seama. Până la urmă, este ziua ei. E ca și cum s-ar mărita, iar eu nu aș participa. Mi se pare absurd!”, a continuat el.

Isabela nu știe că părinții ei au divorțat.

„Ea deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze”, a adăugat Marius Elisei.