Mesajele halucinante de adio ale lui Gabriel, băiatul găsit mort în baia căminului din Bacău, trimise fetei de care era îndrăgostit: ”Vreau ca la mormântul meu…”

În urmă cu câteva zile, un băiat a fost găsit mort în baia unui cămin din Bacău, după ce a recurs la un gest extrem. Gabriel suferea cumplit din dragoste, iar acest lucru l-a împins la gestul necugetat. S-a asigurat că lumea va ști prin ce a trecut, astfel că i-a scris fetei de care era îndrăgostit mai multe mesaje de adio, de-a dreptul halucinante!

Moartea lui Gabriel a lăsat multă durere în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut, dar mai ales semne de întrebare.

Tânărul și-a pus capăt zilelor într-o dimineață, iar ulterior a fost găsit mort de unul dintre colegi. Mesajele de adio pe care le-a scris înainte de tragedie au răspuns multor întrebări pe care cei din jurul lui le-au avut.

Mesajele halucinante de adio ale lui Gabriel, băiatul găsit mort în baia căminului din Bacău

Acestea au fost trimise fetei de care era îndrăgostit, dar cu care nu putea să aibă o relație. El și-a explicat gestul și și-a exprimat dorințele pe care le are, după ce nu va mai fi în viață.

Gabriel a fost copleșit de durere din cauza faptului că fata pe care o iubește are o altă relație, spunând că el nu poate să iubească pe altcineva.

Așadar, într-o dimineață de vineri, s-a refugiat în baia căminului din Bacău în care locuia și a decis să își pună capăt zilelor.

Trupul său neînsuflețit a fost găsit de un coleg, care a trăit șocul vieții lui. Însă, mesajele pe care Gabriel le-a trimis fetei au îngrozit pe toată lumea.

”Dar ce vloi face e pentru că nu pot iubi pe nimeni altcineva. Te Ihebsc și sper să vii să pui o floare și la mormântul meu. Să fumezi o țigară pentru noi și să bei o bere pentru noi. De fiecare dată când te vei uita în ochii băiatului pe care îl placi să îi vezi pe ai mei. Îți promit că vin la tine să te păzesc de rele. Îți doresc doar fericirea. Vreau ca la mormântul meu să puneți pozele cu mine și Geo. Le am în noptieră în dulap”, a scris Gabriel, băiatul găsit mort în Bacău.

Ce spun cei care îl cunoșteau

Nimeni din jurul lui Gabriel nu a anticipat ce urmează să se întâmple, căci cu toții îl vedeau un băiat fericit. Un apropiat al său a spus că l-a cunoscut și era foarte timid încă din copilărie. Cu toții regretă ceea ce s-a întâmplat și nu își găsesc cuvintele să își exprime durerea pe care o simt.

”L-am cunoscut pe Gabi de mic copil, a fost o bomboană de copil, se îmbujora întotdeauna când vorbea cu cineva, Era foarte timid”, a scris un apropiat.


Publicat

în

de către

Etichete: