Mesajul emoționant transmis de soția lui Nosfe în ziua în care a fost înmormântat artistul: „Vreau să schimb lumea”

Nosfe a fost înmormântat astăzi, prietenii și familia fiind alături de el pe ultimul drum.

Nosfe a fost înmormântat astăzi, 18 octombrie. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani și a lăsat în urmă o soție îndurerată și un copil în vârstă de 7 ani. Rapperul a fost condus pe ultimul drum de către familie, prieteni și apropiați, fiind înmormântat la Biserica Izvorul Tămăduirii, din Dumbrăveni.

Mesajul soției lui Nosfe în ziua înmormântării artistului

Sicriul lui Nosfe, pe numele real Darius Vlad Crețan, a fost depus luni după-amiază la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni. Fanii au putut merge la capelă pentru a-și lua rămas bun de la artist, fiind înmormântat astăzi. Soția rapperului, Mădălina Crețan, a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, prin care și-a exprimat durerea profundă.

„Vreau să schimb lumea cu muzica mea”, a scris Mădălina pe contul său de Instagram, fiind un citat al rapperului, care și-a dorit ca oamenii să se inspire din versurile sale și să facă lumea un loc mai bun.

La înmormântarea artistului au participat prieteni apropiați și familia acestuia, colegii de breaslă fiind alături de el pe ultimul drum. Potrivit Spynews.ro, soția lui Nosfe a îngenuncheat în fața tabloului cu regretatul artist și a plâns minune în șir fără încetare. Totodată, fetița acestora, în vârstă de 7 ani, nu ar fi fost văzută la înmormântarea tatălui ei.

Potrivit aceleiași surse menționate, la înmormântare au participat colegi de breaslă și apropiați ai artistului, precum Ruby, Cabron, Speak și Ștefania, Raluka, Augustin Viziru. Moartea artistului i-a șocat pe cei care l-au cunoscut și au colaborat cu el de-a lungul anilor.

Ce s-a întâmplat cu rapperul la ultimul concert

Nosfe s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, după ce a suferit un infarct acasă. Cu câteva ore înainte de tragedie, artistul a urcat pe scenă alături de colegii săi de la Șatra Benz, cu care a susținut un concert. Pentru fanatik.ro, unul dintre băieții din trupă a mărturisit că artistul nu dădea semne că ar avea vreo problemă, motiv pentru care decesul subit al acestuia i-a șocat pe toți. Cu toate acestea, el a specificat că la un moment dat Nosfe a coborât de pe scenă pentru că s-ar fi simțit rău, însă a revenit în formă.

„Nu a dat niciun semn că ar avea ceva. Absolut niciun semn. Absolut nimic. A fost perfect ca întotdeauna. Toate semnele indică spre chestia asta (n.r. – că ar fi făcut infarct). Adică el la un moment dat s-a dat jos de pe scenă că îi este rău. Și-a revenit total. A plecat acasă perfect. Om întreg. Proaspăt, fresh, totul în regulă. Nu avea absolut nimic. După care acasă s-a întâmplat ce s-a întâmplat„.

Pe de altă parte, un alt coleg de trupă ar fi spus pentru aceeași sursă că Nosfe ar fi simțit un disconfort în piept:

„A spus că simte ceva în piept. Nu știu exact, cred că ceva de genul ăsta a zis. Eu nu știu, informația asta mi-au zis-o oamenii. Și este informația cu care am rămas eu. Există posibilitatea să se fi speriat, să nu fi fost… nu știm.„


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns