Mihai Voropchievici, horoscop NOU pentru prima saptamana din Noiembrie. Taurii au succes, Scorpionii isi schimba viata la 180 de grade, Pestii au Steaua de partea lor

Horoscop NOU pentru prima saptamana din Noiembrie. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare.

Berbec

Berbecii au o saptamana cu furtuna. Sapte negativ denota o situatie de furie, disputa, orgoliu ranit. Pot fi plini de nervi daca nu se tempereaza si apare ruptura, mai ales in cupluri. Degeaba ati incercat voi sa rezolvati alte lucruri. Se impune mai multa prudenta si intelepciune pentru saptamana viitoare.

 Taur

Taurul are Orizontul, o carte foarte buna. E sfatuit sa inceapa ceva, o actiune, sa faca o calatorie, sa descopere pasiunea, sa inainteze cu siguranta, deoarece are un echilibru bun in saptamana care vine. Sunt stapani pe situatie, Taurii, si de aici apare succesul sau chiar pur si simplu – daca se ocupa de afaceri – semnarea unui contract.

Gemeni

O carte neutra. Triunghiul simbolizeaza importanta comunicarii si a schimburilor de pareri in saptamana urmatoare. E cazul – daca nu aveti telefon cu internet si locuiti la tara, sa puneti mana sa scrieti o scrisoare. Daca aveti telefon, dati un telefon si rezolvati problemele. Daca doriti ceva mai mult, incercati sa faceti o reuniune de familie, punand cap la cap, toate problemele care va framanta.

Rac

Racul are negru sase, carte dificila, mai degraba negativa. Simbolizeaza sfarsitul unei situatii, in care se impunea automat transformarea unei situatii care implicit ar fi dus, la sfarsit, la un esec. Deci, cu conditia de a accepta o schimbare in profunzime, veti putea sa renasteti si sa traiti un suflu nou. Da, schimbarea e necesara, iar Racul nu prea accepta schimbarile.

Leu

Leu are Ovalul iar. Nativii dau dovada in perioada urmatoare de mare fecunditate, dar le e pusa undeva la incercare si rabdare. Primiti ajutorul unei femei in tot ceea ce inseamna secretele voastre amoroase.

Fecioara

Fecioara are carte neutra. E o saptamana cu reflectie, in care intelepciunea voastra poate sa dea roade, dar numai atunci cand va alaturati unor persoane in varsta, mai invatate, care va pot sfatui. Vin apoi si succesul si recompensa.

Balanta

Balanta, care a avut o saptamana precedenta mai anevoioasa, are o saptamana in care da dovada de prietenie isi elibereaza sentimente altruiste si pozitive. E beneficiarul unor influxuri benefice, dar si unor schimbari rentabile. Intoarcerea cuiva va satisface, va bucura si sunteti la randul vostru invitat sa faceti o vizita. Conditia este ca Balanta sa nu amane, chiar daca i s-a facut invitatia sa faca ea primul pas.

Scorpion

Scorpionul are un bulgare de foc – 16, carte pozitiva. Simbolizeaza rapiditatea, deci in saptamana urmatoare dati dovada de rapiditate, iar aceasta va aduce o schimbare de situatie benefica. Faceti mai multe deplasari, dar in toate sansa este de partea voastra.

Sagetator

Are Piscul, cinci, carte neutra. Simbolizeaza demararea unei actiuni, inceputul. Pentru cel singuri, vei cunoaste pe cineva nou. Vei avea energie combativa, te vei lansa intr-o poveste de dragoste si un fapt nou care se va petrece in voi, va relansa relatia, daca era mai veche. Daca e mai noua, nu mizati pe pasivitate, ci pe actiune.

Capricorn

Are Clepsida, carte instabila, cand buna, cand rea. O saptamana in care sentimentele voastre exclusive primeaza. Dati dovada cand de pasiune, cand de duritate. Tot ce apare poate sa duca la o discutie nelalocul ei, legata de o suma de bani. Altii, mai putin legati de bani, pot avea parte de atractie fizica intr-o intalnire pasionala.

 Varsator

Varsatorul are Cosmosul de partea lui, cartea cea mai buna, care ii aduce reusita. Orice ar intreprinde va reusi, iar reusita va fi exceptionala. O dragoste cu adoratie, o intalnire superba, orice este permis in saptamana urmatoare, chiar si o uniune.

Pesti

Pestii au Steaua de partea lor, trei, carte foarte buna. Simbolizeaza norocul, inceputul unei actiuni intr-o activitate profesionala reusita si cu o realizare materiala pozitiva, aspus maestrul runelor la Antena 3 CNN.


Publicat

în

de către

Etichete: