Mihai Voropchievici Horoscop rune 4 -10 decembrie 2023. Gemenii au protecție divină, Balanțele primesc bani mulți

Mihai Voropchievici Horoscop rune pentru săptămâna 4 – 10 Decembrie 2023

Numerologul oferă predicțiile extrem de așteptate de toată lumea și dezvăluie care sunt zodiile cu protecție divină ce vor avea parte de o perioadă grozavă.

BERBEC

Berbecul e pus la grea încercare, pentru că trebuie să susțină o bătălie furtunoasă sau o dispută. Runa îi atenționează, însă, pe Berbeci să fie calmi, să nu își complice existența.

TAUR

Taurii sunt sfătuiți să dea la o parte toate grijile legate de trecut. E bine să se pregătească deja pentru anul viitor, care va fi unul mult mai bun.

GEMENI

Gemenii au o săptămână de protecție divină totală. Eolh e zeul care îi va proteja de toate forțele malefice din Univers. Orice vor face în perioada 4-10 decembrie, nativii de aer vor fi feriți de obstacole și de provocări grele.

RAC

Pentru Rac, runa spune că e o certitudine faptul că cineva care se gândește la ei intens le trimite un cadou minunat. Poate fi vorba despre un prieten de care nu au mai auzit nimic de multă vreme sau cineva care îi iubește în mare secret!

LEU

Leul are mesaje din abundență și trebuie să fie pregătiți să le recepționeze. De multe ori trec peste ele și nu le dau importanța pe care o au. Unul dintre mesaje va fi extrem de relevant.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Trebuie să fie extrem de prudente toți nativii din zodia Fecioară. E o perioadă mai complicată și trebuie să fie prevăzători.

BALANȚĂ

Balanțele vor primi vești bune în săptămâna 4-10 decembrie 2023. S-ar putea să primească un cadou-surpriză sau o sumă importantă de bani. Se pare că pentru nativii de aer Moș Nicolae are tolba plină. Vine darul mult-așteptat!

SCORPION

Scorpionul trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore în săptămâna care urmează. Nu va fi, deci, o singură schimbare, ci mai multe. Viața lor va trece printr-o transformare spectaculoasă. De altfel, mulți dintre Săgetători își doreau foarte tare asta.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii s-ar putea să își dorească să se mute, fie din casă, fie să își găsească un alt loc de muncă. Cert este că indiferent ce decizie vor lua, va fi una benefică pentru schimbarea de care au nevoie.

CAPRICORN

Capricornii foarte curând vor afla un adevăr important care le va marca viața sau o va schimba în mod radical. Este vorba de un adevăr puternic, care le poate zbârli părul.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul va da lovitura! Se va produce un salt calitativ, rapid în existența sa! Așadar, despre această zodie e vorba, o zodie care a fost destul de greu încercată în acest an, dar care acum, pe final, se bucură de tot ce e mai frumos și bun.

PEȘTI

Peștii, ca de obicei, sunt dominați și predominați de simbolul dragostei. Vestea vine mai ales pentru cei care sunt singuri și își căutau de multă vreme pe cineva.


Publicat

în

de către

Etichete: