Mihai Voropchievici Horoscop rune 5-11 februarie 2024. Racii dau lovitura, Berbecii isi realizează visul

Mihai Voropchievici Horoscop rune 5-11 februarie 2024.

Numerologul a anunțat previziunile pentru fiecare zodie in această săptămână.

Racii dau lovitura, Berbecii isi realizează visul iar Săgetătorii au parte de schimbări majore.

BERBEC

Berbecul are simbolul fertilității. Cu alte cuvinte, are parte de fertilitate și belșug, iar peste puțin timp visele sale se împlinesc. Berbecii care au avut un vis important acum vor avea ocazia să îl vadă împlinit. Sunt avantajați atât în dragoste, cât și pe plan profesional.

TAUR

Taurul, foarte curând, chiar pe la începutul săptămânii va afla un adevăr important care îi poate marca viața și chiar o poate schimba. Trebuie să fie extrem de atenți la informațiile care intră în posesia lor și mai ales la cum le utilizează. Acest adevăr poate fi o sabie cu două tăișuri.

GEMENI

Gemenii sunt sfătuiți în săptămâna următoare să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Să lase necazurile în urmă și să se pregătească pentru ceva mai bun.

RAC

Nativii din Rac au parte de o rună care îi previne în felul următor! Vor da lovitura și se va produce un salt calitativ și rapid în existența lor.

LEU

Leii au zile de coșmar. Leul are o săptămână problematică. Runa îl anunță că e pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Se recomandă prudență. Vin clipe grele, deci trebuie să fie atenți cum acționează.

FECIOARĂ

Fecioarele primesc un anunț foarte direct. Este cazul să abordeze altfel problemele. E bine să schimbe tactica. Așadar, nativii de pământ trebuie să fie mai maleabili acolo unde au fost duri și mai intransigenți unde au fost delăsători, moi în abordare.

BALANȚĂ

Balanțele găsesc rezolvarea la ceva ce îi frământă, dar cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei.

SCORPION

Scorpionii au o săptămână în care intră pe simbolul necunoscutului. Se pare că sunt învăluiți într-o aură de mister. Cu alte cuvinte, sunt greu de decodat. Au o relație foarte bună, însă, cu Divinitatea și se pare că acum trebuie să stea, să se reculeagă spiritual.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii, o suită de schimbări uriașe. Săgetătorii sunt atenționați că trebuie să fie pregătiți în săptămâna 5-11 februarie pentru o suită de schimbări majore. Multe dintre schimbările pe care le vor trăi vor fi benefice, iar la unele nu se așteaptă deloc.

CAPRICORN

Capricornii au gânduri mărețe. Sunt pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Indiferent cum vor acționa, va fi favorabil pentru ei.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt preveniți că în zilele următoare vor susține o mică bătălie. Tot runa le spune că nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece bătălia asta va fi în câștigul lor.

PEȘTI

Peștii sunt sfătuiți să rămână în așteptarea unei schimbări foarte importante acasă, chiar de la începutul săptămânii.


Publicat

în

de către

Etichete: