Mitropolitul Olteniei îi îndeamnă pe români să se vaccineze anti-covid: Se vor realiza multe prin acest vaccin

Vaccinare anti-covid. Mitropolitul Olteniei, ÎPS Irineu, îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Vaccinare anti-covid. Mitropolitul Olteniei subliniază că nimeni nu este ferit de suferință în această pandemie şi îi îndeamnă pe români să se vaccineze.

Mitropolitul Olteniei: Se vor realiza multe prin acest vaccin

„Noi ne-am rugat la Bunul Dumnezeu, ca oamenii de știință să primească luminare și să realizeze un vaccin, pentru ca oamenii să poată scăpa mai ușor de această pandemie. Evident că se vor realiza multe prin acest vaccin și noi ne rugăm acum să nu aibă reacții adverse.

Nu aș putea să spun că viața își va relua chiar cursul de dinainte după vaccinare, dar, în mod sigur, va fi o viață nouă, conștientă și oamenii se vor bucura în libertate, dar libertate în bine, nu în rău. Cel care se vaccinează și cu credință, nu va avea de regretat absolut nimic”, a declarat ÎPS Irineu, potrivit presshub.ro.

Mitropolitul dă asigurări că Biserica va fi alături de Armată în campania de vaccinare.

„Credincioșii din Armată sunt enoriașii noștri. Dacă ei au în lucrarea lor, în preocuparea lor să facă binele și noi vom fi alături de bine, pentru că binele este al credincioșilor, binele este al nostru. Și binele este dat de Dumnezeu.

Da, ne vom pune în slujba enoriașilor, în slujba credincioșilor, și vom fi permanent alături de ei, vom sprijini cu tot ce vom putea și vom fi permanent alături de Armată. Nu știu în acest moment cum ne vom organiza, vom decide atunci, dar o vom face. Lucrul important este ca noi să participăm la binele și la viața credincioșilor pentru că ei sunt confrații noștri. Și Dumnezeu iubește toți oamenii”, a mai precizat Ierarhul.

Reamintim că marți, reprezentanții guvernului și ai autorităților sanitare au avut o întâlnire oficială cu reprezentanții tuturor cultelor religioase recunoscute oficial în România, întâlnire la care s-a discutat despre campania de vaccinare.