Momentul în care mașina ia foc în Pasajul Unirii a fost filmat de camere. Un bebeluș a fost scos din Mini Cooper-ul cuprins de flăcări

Momentul în care mașina a luat foc în Pasajul Unirii, în această dimineață, a fost filmat de o cameră de supraveghere. În imagini se vede cum Mini Cooper-ul încetinește, după care este cuprins de flăcări. Contrar celor susținute de reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov, care au transmis că în mașină se aflau doi adulți și un copil, în înregistrare se vede cum trei persoane adulte evacuează autoturismul, una dintre ele luând din vehicul și un scaun special în care se afla un bebeluș.

Un incendiu a cuprins, marţi, un autoturism, în Pasajul Unirii din Bucureşti, fiind degajări mari de fum. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale de stingere şi cinci SMURD, circulaţia rutieră în pasaj fiind oprită. Până în prezent nu au fost semnalate victime, toate persoanele din pasaj fiind evacuate.

Incendiu în Pasajul Unirii. Momentul în care o mașină ia foc a fost filmat de camerele de supraveghere

Trei adulți și un bebeluș se aflau în mașină, în momentul în care a fost cuprinsă de flăcări. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum Mini Cooper-ul galben rulează în Pasajul Unirii, încetinește, după care ia foc. Din fericire, niciuna dintre cele patru persoane care se aflau în vehicul, între care și un bebeluș, nu a fost rănită.

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a precizat că incendiul a fost stins, fiind arsă o singură maşină. El a explicat că pompierii nu au intrat cu maşinile în pasaj din cauza fumului dens, care făcea ca vizibilitatea să fie zero. Prefectul Capitalei, Toni Greblă, aflat la locul incendiului, a declarat că până când va fi evacuat fumul, pasajul va rămâne închis, probabil o jumătate de oră sau o oră. El a precizat că ventilaţia pasajului Unirii este făcută pentru un trafic normal.

Pompierii afirmă că în pasaj şi pe rampele de acces erau circa o sută de autoturisme, iar 20 de persoane au fost evacuate de salvatori. Traficul rutier s-a reluat în pasaj.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns