Neti Sandu Horoscopul zilei de 10 decembrie 2023. Naivii care care vor avea o reușită mare

Neti Sandu Horoscopul zilei de 10 decembrie 2023. Naivii care care vor avea o reușită mare

BERBEC

Se adună lumea ca să petreacă și o să fiți și voi pe acolo, poate o să treceți în revistă câteva manifestări culturale, niște mondeneții.

Au loc diverse evenimente festive și o să fiți și voi de față în măsura timpului disponibil și a stării de spirit.

TAUR

Se poate să întâlniți pe la sindrofiile la care veți ajunge pe cineva care să vi se potrivească și să fie o atracție și dacă nu aveți partener de viață să vă mai vedeți.

Vă face curte reprezentantul unei fundații ca să vă uniți forțele să vă faceți utili pe un domeniu anume.

GEMENI

Poate vă duceți în vizită la prieteni, la rude și o să vă spuneți părerea vis-à-vis de programul sărbătorilor că vreți, neapărat, să-i includeți pe cei dragi, să fiți împreună.

Se poate să ajungeți pe la mondeneții și să vă faceți noi prieteni pe acolo, că sunt oameni dornici să vă cunoască.

RAC

Vă faceți drum pe afară să stați la cafea cu cineva care intenționează să vă propună o afacere pentru anul viitor și o să aveți timp să cântăriți situația.

Rudele vă invită la masă, dar se poate să lansați și voi invitația și e de văzut cine va câștiga partida – să devină gazda.

LEU

O să le ziceți la mulți ani unor prieteni, casă de piatră că o să vă duceți la petrecere, că sunt oameni care înseamnă ceva pentru voi.

E posibil să le organizați celor mici un party, sau să îi însoțiți la un meci ca să le susțineți moralul, de încurajare.

FECIOARĂ

Un anturaj pe gustul vostru o să vă scoată din casă, poate dați o fugă în alt oraș dacă e cineva care vă cheamă pe acolo.

E cineva tânăr care s-ar putea să vă ceară o părere, să mergeți undeva împreună, sau să puneți o vorbă bună la cineva.

BALANȚĂ

O reușită, într-un mediu în care nu erați prea bine văzuți, primiți și o să vă găsiți rostul vostru acolo, că ați tot bătut la niște porți ferecate.

O să primiți o invitație într-o excursie de 2, 3 zile, în perioada sărbătorilor și o să vă faceți timp pentru o escapadă turistică.

SCORPION

Sunt oameni care vin să vă vadă, sau vă întâlniți în oraș că să schimbați o vorbă, să le spuneți în care din zilele libere vă puteți vedea ca să consolidați relațiile.

O apariție cu totul neașteptată și o să aflați noutăți care vă poate schimba brusc – în bine – starea de spirit.

SĂGETĂTOR

O să vă bucurați de revederea unor oameni dragi, că se vor aduna cu toții la aniversarea voastră, sau e alt motiv de stat la aceeași masă, ca să degustați bunătăți.

Apare cineva care vrea să vă cucerească și dacă sunteți singuri o să încurajați pe această persoană dacă e chimie între voi.

CAPRICORN

La invitația cuiva o să faceți câțiva pași pe afară că o să vă duceți la cafea, sau ca să vă plimbați că e cineva care v-a simțit lipsa și recuperați.

O să le faceți o surpriză copiilor, îi duceți în parc, la locurile preferate de joacă, sau să se plimbe cu bicicleta, cu rolele.

VĂRSĂTOR

Vi se oferă prilejul să vizitați niște locuri noi și să vă aflați și în compania unor oameni cu care vă simțiți bine și să vă încărcați, frumos, bateriile.

O să ieșiți la un spectacol, la un eveniment monden și o să consolidați niște relații.

PEȘTI

O să vă întoarceți buzunarele pe dos ca să-i scoateți pe ai voștri la o prăjitură, poate luați bilete la un spectacol și o să fie revigorant.

Se poate să primiți o invitație de onoare la o nuntă, sau o fi un botez și o să vă faceți noi cunoștințe.


Publicat

în

de către