Neti Sandu Horoscopul zilei de 11 martie 2024. Vești bune, bani, confirmări pentru unii nativi

Neti Sandu Horoscopul zilei de 11 martie. Vești bune, bani, confirmări pentru unii nativi

PEȘTI

Vă descurcați parcă mai bine în afaceri și o să vă asigurați un trai decent, să vă oferiți și acele lucruri pe care nu vi le permiteați când banii vă ajungeau doar pentru cheltuielile curente.

O să vă croiți o nouă strategie în plan profesional și se poate să vă asociați cu cineva ca să vă consolidați poziția în afaceri.

BERBEC

Vești bune, bani, confirmări, vă luați avânt ca să cuceriți noi teritorii, să vă creați un nume, să străluciți în branșa voastră.

Prezența cuiva o să vă inspire să deveniți și mai creativi, fie la serviciu, fie în plan personal, și o să lucrați, poate, împreună.

Horoscop 11 martie 2024 – TAUR

O nouă provocare pe linie profesională – poate primiți un salariu de nerefuzat și vă duceți la alt loc de muncă, dacă e atât de ofertantă varianta respectivă.

E bine să fiți cu un ochi atent asupra sănătății, să nu vă treziți cu surprize – semnale de atenție – mari sunt – faceți ceva.

Horoscop 11 martie 2024 – GEMENI

Munca voastră n-o să rămână nerasplătită, șefii o să vă aprecieze și vă vor ține în vedere pentru o altă poziție – glorioasă – și o să fiți mai bine plătiți.

E un indiciu de călătorie și puteți pleca, într-adevăr, pe undeva ca să vă deconectați, poate fi și cu ceva treabă, pentru altele.

Horoscop 11 martie 2024 – RAC

Vin bani din restanțe, poate aduce și partenerul de cuplu ceva mai mulți bani și poate vă gândiți la o vacanță pe cinste prin lume, departe de casă.

O să primiți un voucher, un beneficiu care să vă răsplătească eforturile.

Horoscop 11 martie 2024 – LEU

Se poate să vină cu oferte de muncă și să vă sfătuiți cu unul, cu altul, ca să știți ce să alegeți, că nu e ușor, sunt niște diferențe care vă pot costa bani frumoși.

Comunicarea cu partenerul de cuplu pare acidă pe ici, pe colo, și o să trebuiască să fiți mai înțelegători, să preîntâmpinați conflictele.

Horoscop 11 martie 2024 – FECIOARA

Poate sunteți în negocieri cu șefii, și dacă vă puneți de acord, prelungiți contractul, iar dacă nu, vă orientați spre altceva și observați piața joburilor, să vedeți cum merge.

Vin bani de pe alte filiere, poate vi se dă o primă, vi se plătesc niște colaborări și o să se adune un capital.

Horoscop 11 martie 2024 – BALANȚA

Or să vă ia prin surprindere niște mesaje, poate vă combinați cu o firmă cu care o să colaborați în termeni foarte buni, și o să câștigați și voi vizibilitate.

O să le acordați valoarea cuvenită banilor, o să-i puneți la păstrare dacă vă doriți ceva scump, o casă, o mașină.

Horoscop 11 martie 2024 – SCORPION

Se poate să aveți tot felul de marunțișuri de rezolvat la serviciu și o să țineți pasul cu ce vă cer șefii, că oricum le sunteți în grații.

Relația cu partenerul de cuplu se îndreaptă cu pași hotărâți spre căsătorie, dacă vă doriți stabilitate și nu aveți altă relație.

Horoscop 11 martie 2024 – SĂGETĂTOR

Își face curaj cineva să vă abordeze, vă invită la cafea, sau se lasă invitată persoana, că știe cum să vă atragă atenția.

Se poate să reluați o îndeletnicire de timp liber și să vă recreați, să dați refresh organismului și stării de spirit.

Horoscop 11 martie 2024 – CAPRICORN

Poate faceți niște modificări prin casă și or să coste, dar poate dați de niște promoții cu prețuri atrăgătoare și n-o să ziceți nu.

Anturajul vrea să vă ia pe sus într-o activitate cu care o să fiți și voi de acord, că e ceva pe care-l agreați.

Horoscop 11 martie 2024 – VĂRSĂTOR

E de renegociat un contract, chiar dacă e de colaborare, și o să vă gândiți la sume, volum de muncă, asta pentru că poate vreți să faceți niște schimbări.

E momentul să vă reinventați, să aveți curaj să tindeți și mai sus, că resurse aveți cu duiumul.


Publicat

în

de către

Etichete: