Neti Sandu Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2024. Nativii care primesc o ofertă de lucru

Neti Sandu Horoscopul zilei de 16 ianuarie 2024. Nativii care primesc o ofertă de lucru

BERBEC

Aveți idei, energie cu care să le puneți în practică și o să așteptați momentul prielnic – vin și ajutoarele din exterior și o să fie perfect.

Vă caută cineva care vă invită la film, la un spectacol, că vrea să vă cunoașteți mai bine, pentru o relație.

TAUR

E rost de plecat pe undeva și, dacă veți găsi timpul liber și banii de deplasare, ați putea pleca într-o excursie la sfârșit de săptămână.

Se poate să aveți de pregătit teme pentru școală, examene, și apar și confirmări – vi se vor semna acte.

GEMENI

O să vă înțelegeți mult mai bine cu anturajul și la distracție, poate ieșiți la o socializare și în cadrul preocupărilor comune, la serviciu sau în particular.

Vi se dă undă verde pentru creditul bancar pe care-l cereți pentru schimbările majore din viața voastră, o casă, o mutare în altă localitate, o căsătorie.

RAC

Vi se fac niște oferte de lucru, pot fi și prelungiri ale contractelor de care sunteți mulțumiți și o să vă asigurați o bază financiară, ca să aveți pentru cheltuielile lunare și pentru ceva în plus.

E o perioadă cu satisfacții profesionale și o să vă gândiți și la o colaborare dacă lucrurile merg bine.

LEU

Vi se netezește drumul spre o treaptă superioară, poate căpătați o funcție, vă renegociați salariul, care se întâmplă și o să fie o upgrade.

Poate vi se face o surpriză – partenerul de cuplu vă invită într-o stațiune turistică în weekend și o să fie pe gustul vostru.

FECIOARA

O să cam fie răscoliti banii din cont, că sunt rate, facturi, taxe și poate și altele neprevăzute și o să vreți să vă achitați, onorabil, de toate obligațiile financiare.

Se rezolvă o chestiune de ordin juridic, vi se legalizează un act, poate pentru că ați câștigat un proces.

BALANȚA

Vă scoate cineva la plimbare și o să aflați vești bune, poate e un răspuns afectiv pe care-l așteptați de multă vreme și o să știți ce aveți de făcut în continuare.

O să primiți o confirmare că vi s-a acceptat înscrierea la un concurs, sau că plecați în concediu, să petreceți câteva zile în afara țării.

SCORPION

O să vă asociați cu niște oameni ca să lucrați la ceva care o să vă aducă beneficii, o să lărgești și cercul de cunoscuți și poate o să găsiți mai ușor sponsori.

E cineva în care v-ați pus toate speranțele să vă facă fericiți și o să vă invite într-o plimbare ca să recalibrați relația.

SĂGETĂTOR

E posibil să faceți cunoștință, într-un cerc de prieteni, cu cineva care agrează felul vostru de a fi și o să faceți o încercare să vedeți dacă vă armonizați.

Poate vi se dau bani în plus pentru proiectele la care lucrați – în plus – pentru serviciu – că până acum primiți.

CAPRICORN

Sunt o serie de lucruri care se cer rezolvate cu efort susținut și altele se rezolvă de la sine, și o să vă descurcați frumos cu toate cerințele acestei perioade.

Relația de cuplu capătă luminozitate, o să petreceți un timp comun de calitate și cu o comunicare la un alt nivel de înțelegere.

VĂRSĂTOR

Poate ați luat o decizie referitoare la locuință și o să faceți pasul hotărâtor să luați un credit ca să vă cumpărați casa și să vă căsătoriți, dacă nu ați făcut-o până acum.

E o chestiune din sfera afectivă care vă dă palpitații și poate reușiți să vorbiți despre ea ca să vă eliberați, să încheiați un capitol.

PEȘTI

O să vă interesați de bani, cum ați putea face rost de mai mulți bani ca să vă asigurați un confort financiar, să vă mai cumpărați și lucruri care vă fac plăcere, nu numai obligații.

Relația cu prietenii ridică semne de întrebare și o să faceți o selecție, că unii dintre ei n-au ținut pasul cu voi.


Publicat

în

de către

Etichete: