Neti Sandu Horoscopul zilei de 16 iulie. Nativii care recupereaza toți acei bani pe care-i așteptau de luna trecută

Neti Sandu Horoscopul zilei de 16 iulie. Nativii care recupereaza toți acei bani pe care-i așteptau de luna trecută.

BERBEC

Poate bateți palma pentru un proiect care o să vă aducă beneficii, o să relaționați și cu niște oameni valoroși că v-ați făcut cunoscute calitățile, deja.

Poate vă interesați de un job în străinătate, sau vă duceți la studii, iar unii dintre voi vă puteți căsători pe-acolo.

Horoscop 16 iulie 2024 – TAUR

O abordare în forță și o să dați drumul unui proiect care o să vă aducă bani, și vă puteți lua casă și să vă căsătoriți, dacă n-ați făcut pasul.

O să perfectați niște acte, le reactualizați c-or fi expirat buletin, pașaport, carduri.

Horoscop 16 iulie 2024 – GEMENI

Se poate să primiți confirmări, că puteți începe ceva care să fie peste așteptări, și să vi se aprobe și concediul, eventual și un salariu în avans.

Apare cineva care-a tot încercat să vă scoată la plimbare, dar ați tot invocat diverse motive să nu, dar acum pare să fie DA.

RAC

O să faceți progrese atât în plan profesional, cât și personal și o să dispuneți de bani să vă puteți duce în vacanță să vă odihniți.

Se pare că o să vă implicați într-un proiect care o să vă aducă bani și o să vă faceți planuri de călătorie, poate plecați în străinătate la prieteni, la rude.

Horoscop 16 iulie 2024 – LEU

Se pare că o să vă găsiți timp și pentru preocupări extra profesionale și o să descoperiți acolo stresul acumulat, ca să faceți progrese la slujbă.

Poate faceți o investiție, vă luați casă, posibil și într-o zonă mai aerisită dacă vreți să fie și pentru odihnă.

Horoscop 16 iulie 2024 – FECIOARĂ

O să vă consultați cu familia ca să vă puneți de acord în privința evenimentelor care vor avea loc în familia lărgită în perioada care urmează.

O invitație, pe care o puteți onora de îndată ce puteți, să vă duceți la cineva care vă iubește și v-așteaptă cine știe de când.

Horoscop 16 iulie 2024 – BALANȚĂ

Se poate să vi se facă o ofertă de job și poate că o să dați răspunsul după ce vă întoarceți din vacanță, că o să vă regândiți prioritățile.

Poate mai faceți niște cheltuieli cu casa, reparații, aduceți unele îmbunătățiri și o să vă coste, dar ați fi strâns niște bani.

Horoscop 16 iulie 2024 – SCORPION

Vă scoate la cafea cineva care vrea să vă ia într-o excursie și dacă vă sincronizați ca timp și sentimente o să vă încânte invitația.

Vin de undeva niște bani și o să vă descurcați cu toate cerințele de moment și o să aveți o sumă pentru concediu.

Horoscop 16 iulie 2024 – SĂGETĂTOR

Vi se recunosc niște merite și o să vă treziți cu bani și cu responsabilități în plus la serviciu, că șefii știu că sunteți capabili și contează pe voi.

Vă pregătiți de o relansare și o să vă găsiți și asociați de încredere ca să meargă treaba bine.

Horoscop 16 iulie 2024 – CAPRICORN

O să recuperați toți acei bani pe care-i așteptați de luna trecută și o să vă reglați de acum înainte cu banii, chiar dacă este perioada concediilor.

Relația cu partenerul de cuplu pare să fie mult îmbunătățită poate pentru că-i acordați credit și o să petreceți mai mult timp împreună.

Horoscop 16 iulie 2024 – VĂRSĂTOR

Se poate să descoperiți un hobby care v-ar aduce un plus de bună dispoziție și ați da randament și mai bun la serviciu, iar în cuplu ar fi liniște și pace.

Poate vi se face ofertă de colaborare și ar fi perfect că v-ar rotunji veniturile și v-ați putea premia ceva mai mult.

Horoscop 16 iulie 2024 – PEȘTI

Pare să vă meargă și mai bine acasă și o să pregătiți un eveniment de familie, o nuntă, un botez, sau un chef că s-a încheiat cu bine un examen.

O să vă consultați cu ai voștri în privința banilor din cont, să-i investiți într-o casă, ori să vă luați o mașină.


Publicat

în

de către

Etichete: