Neti Sandu Horoscopul zilei de 19 decembrie 2023. Zi superbă pentru zodii

BERBEC

Se ivește ocazia să plecați pentru câteva zile într-o vacanță și să faceți pregătiri de zor că vreți să vă asigurați că nu lipsește nimic din ce își doresc ceilalți.

O să primiți niște bani despre care nu știați, pot fi cadouri din partea firmei, a celor pentru care lucrați și o să fie un balsam sufletesc.

TAUR

O să aveți la dispoziție încă vreo câteva zile să vă recuperați banii ca să știți cam ce vă puteți permite și ce nu, că planuri aveți, cât cuprinde.

Se observă succes, câștiguri, o să fructificați ce ați obținut din primăvară până acum, asta urmează.

GEMENI

O să vă contacteze niște oameni care vor să contribuiți și voi cu ceva la un proiect, poate e o strângere de fonduri pentru sărbători și o să vă atragă ideea.

Vă caută cineva care speră să aveți o relație frumoasă dacă nu sunteți căsătoriți și să vă armonizați.

RAC

O să puteți pune în practică o idee care să vă aducă beneficii și o să dați frâu liber imaginației ca să vă puneți amprenta personală.

O ieșire în doi ar aduce un plus de culoare în relație și ați mai pune la punct detaliile programului de sărbători.

LEU

E posibil să întâlniți pe cineva care să fie partenerul vostru de viață și să vă meargă bine în relație dacă o să aveți grijă să mai lăsați de la voi.

O să dați o raită pe la magazine, târguri de sezon ca să luați cadouri și diverse specialități.

FECIOARĂ

Mai sunt diverse lucruri de făcut și o să vă combinați la treabă cu diverși coechipieri ca să duceți la bun sfârșit tot ce v-ați propus pe anul în curs.

Se poate să vă abordeze un angajator în vederea unei colaborări și o să vă estimați șansele de câștig, să nu vă aruncați cu capul înainte.

BALANȚĂ

Scoateți banii de la economii și o să-i aveți în vedere, printre altele, și o plecare cu cei dragi, pentru câteva zile la distracție, să vă simțiți cu toții bine.

O să mai ieșiți pe la mondenități chiar dacă aveți multe treburi de rezolvat ca să luați pulsul societății.

SCORPION

O să vă mai intre bani și o să tot cheltuiți că apar neprevăzute și nu vreți să vă refuzați nimic, poate pentru că le-ați fi făcut promisiuni celor dragi.

Poate vă invită cineva într-o excursie și dacă aveți o breșă în programul sărbătorilor, o să vă duceți.

SĂGETĂTOR

O să mai faceți niște schimbări prin casă și or să coste, dar puneți preț, totuși, pe ambianță, decoratiuni știți că ele contează și în ochii musafirilor.

Ați vrea să se reunească familia ca să simțiți căldura de altădată și să vă încărcați bateriile.

CAPRICORN

Se pare că o să faceți un efort financiar să le luați celor dragi cadourile la care au visat, ca să fie o bucurie pentru toată lumea, să fiți cu toții fericiți.

O să faceți presiuni ca să luați semnăturile fără de care nu puteți avansa cu achiziționarea unei case sau ca să plecați în concediu, în străinătate, probabil.

VĂRSĂTOR

Și voi o să cheltuiți mai mulți bani decât v-ați propus și o să pregătiți diverse surprize atât familiei, cât și prietenilor care abia așteaptă să vă vadă.

Vi se fac promisiuni de viață tihnită în doi și o să aveți prilejul să vă convingeți dacă-i așa, sau nu, acum, în perioada asta a sărbătorilor.

PEȘTI

O să vă ia prin surprindere prezența cuiva care v-a dus dorul și vine și cu o invitație de petrecut câteva zile de sărbători mai pe lângă casă, ori poate în străinătate pe undeva.

O reușită în planul comunicării cu cei din jur și o să vă armonizați și la treabă și la distracție.


Publicat

în

de către

Etichete: