Neti Sandu Horoscopul zilei de 20 decembrie. Zodia care primește o primă sau un premiu

BERBEC

O reușită în sfera birocratică, vi se vor semna niște acte și o să avansați cu demersurile care țin de școală, de un contract sau de niște achiziții.

Apare cineva care se interesează de programul vostru că vrea să vă invite la o plimbare și nu știe dacă vă face plăcere, în primul rând.

TAUR

Poate dați o raită prin împrejurimi să faceți rost de diverse pentru masa de Crăciun, poate alegeți produse de la producători ca să fie totul proaspăt și bio.

O să vă caute acel cineva la care v-ați tot gândit și pe care ați fi vrut să-l aveți în preajmă și o să fixați o întâlnire.

GEMENI

Program încărcat, alergătura după diverse și o să vă descurcați cu toate că o să întâlniți tot felul de obstacole – voi, la volan să aveți grijă, printre altele.

E bine să păstrați o relație civilizată cu șefii, să nu forțați prea mult nota ca să nu vă arde la bani.

RAC

O să dați dovadă de creativitate ca să faceți lucruri de care sunteți încântați și știți că sunt apreciate și de cei din jur.

O să vă asigurați că cei pe care contați de Crăciun, pe care i-ați invitat la masă, o să vină și că nu s-au răzgândit ca să știți și voi ce pregătiți.

LEU

Vi s-au făcut diverse promisiuni și de bani, și de ieșit la plimbare, dar nu se vor respecta pe de-a-ntregul că sunt factori suplimentari, de care nu se poate face abstracție.

Poate v-ați gândit la ceva mai special, o vacanță mai altfel și o să fie de acord și prietenii ca să fie distracție, nu așa.

FECIOARĂ

O să faceți, în continuare, eforturi pentru copii să-i trimiteți într-o tabără, într-o excursie și să se răsfețe și ei în vacanță, dacă nu puteți pleca împreună.

O să mai luați una, alta prin casă, pe unele o să le duceți la reparat și o să vă puneți casa la punct, ca să vă simțiți confortabil.

BALANȚĂ

Până în ultimul moment o să tot amenajați interiorul, o să vă preocupe toate detaliile ornamentale ca să fie o ambianță de vis, la voi acasă.

O să faceți, probabil, comanda de lucruri care sunt pe placul celor dragi, dar și al musafirilor, și de mâncat și de decorat.

SCORPION

Vizita cuiva o să fie un balsam sufletesc și o să vă luați și informațiile necesare ca să știți unde și cu cine să petreceți sărbătorile.

OK-ul pe care-l așteptați poate sosi și o să aflați când începeți lucrul la noul job.

SĂGETĂTOR

O să vă îngrijiți și de casă și de voi ca să fiți în formă, buni zdraveni să vă puteți bucura de toate sărbătorile și de timpul liber comun.

Se pare că o să puteți recupera banii pe care nu i-ați luat la timp și o să aveți o mai mare libertate de mișcare că dispuneți de bani.

CAPRICORN

O să reparați lucruri, situații care n-au fost bine făcute, sau deloc și o să vă redresați din mai multe puncte de vedere că e totul contracronometru.

Relația de cuplu capată un plus de prospețime că veți face pregătiri de zor, la patru mâini și o să vă armonizați.

VĂRSĂTOR

Se impune o mai mare rigurozitate la voi, că sunt chestiuni urgente și stricte de rezolvat, și poate cei care v-au promis că vă ajută n-or să prea mai poată.

Întrevedere cu niște oameni care vă propun un business și după ce o să vedeți în ce constă și dacă aveți disponibilitate pentru așa ceva.

PEȘTI

O să vă bucurați de o veste bună, de o invitație la cineva, în una din zilele libere, sau o să plecați într-o excursie, posibil în străinătate.

Vi se mulțumește pentru ce ați muncit în ultima vreme și o să vă treziți cu o primă ori poate un premiu, un bilet de vacanță.


Publicat

în

de către

Etichete: