Neti Sandu Horoscopul zilei de 21 decembrie 2023. O zi cu surprize. Unele zodii iau bani si pleacă în vacanță

Neti Sandu Horoscopul zilei de 21 decembrie 2023. O zi cu surprize. Unele zodii iau bani si pleacă în vacanță

BERBEC

Aflați vești bune, poate vine cineva de care vă era dor, sau poate sunteți invitați într-o excursie ca să petreceți câteva zile de vacanță departe de casă, la relaxare.

Se poate să primiți un supliment salarial și să luați tot ce vă notați pe lista de sărbători.

TAUR

E vorba să plecați pe undeva, dar e posibil să vă și răzgândiți și să amânați plecarea că or să intervină diverse și ajungeți în altă parte – sau să rămâneți acasă.

Vi se fac promisiuni de mai bine în sfera partenerială și o să vedeți că nu sunt vorbe în vânt, suport va exista.

GEMENI

O să vă așezați la masa tratativelor ca să vedeți dacă veți colabora, sau nu. Vă expuneți punctul de vedere și o să primiți răspunsul. Da ori Ba!

S-ar putea să existe, momentan, o divergență de opinie în privința destinației de Anul Nou, sau a locului în care o să petreceți Crăciunul.

RAC

Interacționați cu niște oameni care sunt cam nehotărâți și o să rămâneți la părerea voastră ca să obțineți ce v-ați propus, să nu vă lăsați influențați de alții.

Cineva de care v-a fost dor revine și o să recalibrați relația ca să puteți fi din nou împreună, dacă n-a apărut altcineva.

LEU

O să dați dovadă de inspirație și o să faceți pregătiri speciale de sărbători, chiar dacă o să suportați costuri suplimentare.

E posibil să revină cineva dintr-o fostă relație ca să fiți un cuplu, dar trebuia văzut ce simțiți și voi.

FECIOARĂ

Sunt oameni în jurul vostru care vă poartă de grijă și vă ajută ori de câte ori aveți nevoie, în perioada asta și o să le răspundeți și voi cu generozitate.

Vi se dă mâna liberă să preparați ce vă doriți pentru masa de Crăciun și o să alegeți și alimentele preferate.

BALANȚĂ

O să puneți amprenta pe un eveniment, Crăciun, Anul Nou, sau poate urmează o căsătorie și o să vă interesați de toate detaliile și de preferințele participanților.

O să puteți resuscita niște relații care înghețaseră și încet o să le dezmorțiți în următoarele două săptămâni.

SCORPION

Vin de undeva niște bani, atât de la serviciu, cât și din particular și o să faceți monetarul să vedeți dacă puteți pleca pentru câteva zile pe undeva, la prieteni, la rude.

V-ați putea asocia cu niște oameni care vor să lucrați împreună și o să fie o alegere inspirată – o să vă convingeți din ianuarie.

SĂGETĂTOR

O reușită, primiți un accept, bani, se rezolvă probleme mai vechi și o să vă asigurați că se încheie la termen proiectele pe care le-ați avut în plan anul acesta.

O să plecați pe undeva în zilele libere și vă organizați în așa fel încât să petreceți și acasă, cu familia, și să vă puteți plimba, aerisi.

CAPRICORN

Se observă ce v-a scăpat, ce n-ați rezolvat ca lumea și va trebui să faceți niște rectificări ca să vă luați banii înainte de Crăciun, să vă puteți face și voi cumpărăturile.

E bine să nu vă neglijați sănătatea ca să fiți în formă de sărbători, să nu umblați pe la medic și farmacii.

VĂRSĂTOR

Programul e încărcat, aveți drumuri de făcut, de dat telefoane, poate faceți și comenzi online pentru diverse lucruri de care aveți nevoie în perioada asta.

O să perfectați niște acte ca să definitivați niște lucrări, să faceți niște plăți și să vă pregătiți de o plecare.

PEȘTI

Or să vă intre bani cu care o să dați fuga să faceți aprovizionarea engros și să plătiți rate, facturi să scăpați de toate datoriile pe anul acesta.

Vă așteaptă cineva în altă localitate din țară, sau din străinătate și o să vă consultați cu ai voștri să vedeți cum faceți.


Publicat

în

de către

Etichete: