Neti Sandu Horoscopul zilei de 3 Aprilie 2024. Nativii care primesc o oferta nouă de job

Neti Sandu Horoscopul zilei de 3 Aprilie 2024. Nativii care primesc o oferta nouă de job.

Horoscop 3 aprilie 2024 – BERBEC

O confirmare – că vi se permit niște lucruri, accesul la vreo instituție, și o să dați drumul unui proiect care o să vă aducă succes cât de curând.

Vă caută cineva care a mai încercat să se apropie de voi, dar n-a fost chip, poate pentru că erati într-o relație. Sau doar într-o pasă proastă.

Horoscop 3 aprilie 2024 – TAUR

Vă consultați cu niște oameni de afaceri să puneți în practică o idee, ca să faceți rost de bani pentru lucrurile importante pe care vreți să le cumpărați.

Poate-i vorba despre o casă. Sufletește ar avea de unde să vă meargă și mai bine, iar dacă n-aveți pe nimeni trebuie să apară acel cineva.

Horoscop 3 aprilie 2024 – GEMENI

O să vă puteți recăștiga niște drepturi și o să vă consolidați un statut să vă bucurați și voi de niște privilegii, să mai crească stima de sine.

O sumă de bani ar putea ateriza din colaborări și să o păstrați pentru weekend, să aveți de plimbare, ca să vă puteți mișca.

Horoscop 3 aprilie 2024 – RAC

Poate o să vă destindeți, să fiți mai degajați în relația cu partenerul de cuplu ca să fie o atmosferă mai caldă în familie, să vă tihnească.

O să cereți o amânare, poate, ca să vă mai gândiți la condițiile contractuale, că ați descoperit, poate, niște inconveniente.

Horoscop 3 aprilie 2024 – LEU

Se poate să vi se propună șefia unui proiect și să fiți de acord, poate vă încântă și banii pe care o să-i primiți dar și imaginea pe care-o veți avea.

Are loc o întâlnire cu niște oameni care vă pot fi de ajutor în plan profesional – poate fi vorba și de studiu.

Horoscop 3 aprilie 2024 – FECIOARĂ

Se insinuează o relație sentimentală, când nici nu visați și să iasă și bine, dacă și voi doriți să aveți un companion de viață.

O să vă găsiți ceva nou de lucru și o să conteze la bugetul familiei și o să aveți pentru cumpărături majore.

Horoscop 3 aprilie 2024 – BALANȚĂ

O să vă bucurați de o confirmare, că puteți semna un contract, că puteți deține acele beneficii pe care le-ați cerut de o vreme încoace și o să vă croiți un alt drum.

O veste bună – pare-se, de la cineva care vă iubește și vrea să petreceți un timp împreună și o să vă prindă bine să tatonati terenul.

Horoscop 3 aprilie 2024 – SCORPION

Poate faceți o prospectare de piață să găsiți niște piese de interior, ca să arate și mai bine interiorul casei de sărbători și o să le și descoperiți, chiar și online.

O persoană care vi s-a lipit de suflet vă dă un semn că își dorește să vă vedeți zilele astea, poate în weekend și stabiliți când și unde.

Horoscop 3 aprilie 2024 – SĂGETĂTOR

Sunt ceva promisiuni de bani, dar vor fi și cheltuieli de neevitat, poate luați diverse lucruri pentru familie, sunteți poate, în căutare de cadouri.

O să aflați răspunsul la o întrebare pusă mai demult și o să reparați o relație sentimentală care promitea să vă aducă fericire și încă se poate.

Horoscop 3 aprilie 2024 – CAPRICORN

O să vă treacă niște bani prin mână și o să faceți achiziții, poate pe bani mai mulți și o să încercați să mai puneți și deoparte.

Poate angajați o firmă ca să vă pună casa la punct până de Paște și o să pregătiți și banii, care s-ar putea să depășească un pic așteptările voastre.

Horoscop 3 aprilie 2024 – VĂRSĂTOR

O să dați dovadă de generozitate și să le veniți în ajutor unor prieteni, sau rude, care or fi dat de greu și o să vă străduiți să-i salvați.

Se poate să primiți niște bani la care nu v-ați fi așteptat și o să aveți de buzunar pentru ai voștri, să le faceți surprize.

Horoscop 3 aprilie 2024 – PEȘTI

Sunt chestiuni mai vechi care se rezolvă, ca prin minune și o să vă puteți vedea de restul treburilor, de proiectele noi care pot fi puse în practică și cu ajutorul altora.

O să vă puteți face alți prieteni pe care o să-i întâlniți pe la reuniunile amicale și o să vă descoperiți preocupări comune.


Publicat

în

de către

Etichete: