Neti Sandu Horoscopul zilei de 7 decembrie 2023. Unele zodii au șanse să câștige bani astăzi

Neti Sandu Horoscopul zilei de 7 decembrie 2023. Unele zodii au șanse să câștige bani astăzi

O zi calmă. O să ne bucurăm de prezenţa unor oameni dragi, o să facem şi treabă, o să ne acordăm şi nouă un răgaz

BERBEC

Vă asociaţi cu nişte oameni care pot să ţină pasul cu voi în afaceri şi o să vă bucuraţi de un plus de prestigiu, că aveţi interese comune, acelaşi ţel.

Se poate s-aveţi de dat un examen, poate vă prezentaţi la un interviu pentru un serviciu pe care vi-l doriţi de ceva vreme şi să iasă bine.

TAUR

Voi vă bucuraţi de o mai mare trecere la şefi şi o să îndrăzniţi să le cereţi nişte favoruri care vor fi tot în avantajul serviciului – să vă dea aparatura ultra performanta.

Se poate să aderaţi la un grup căruia-i împărtăşiţi ideile şi o să lucraţi împreună dacă o să vă puneţi cu totul de acord.

GEMENI

Se observă succes la serviciu, o să vă recuperaţi şi nişte bani pe care-i credeaţi pierduţi şi o să urcaţi în top, vin şi recompensele.

O să faceţi o evaluare a banilor din cont să vedeţi dacă puteţi pleca în excursie zilele astea.

RAC

Poate v-apucaţi de ceva treburi gospodăreşti şi o să primiţi ajutor din partea familiei, poate şi a prietenilor, dacă vă mutaţi, să presupunem.

Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să vă bucuraţi de o colaborare constructivă.

LEU

O să investiţi şi voi nişte bani în casă, poate o renovaţi, sau vă luaţi altă casă dacă aveţi nevoie de mai mult spaţiu c-o să vă căsătoriţi şi vin şi copiii.

E nevoie de voi într-un grup, să veniţi cu idei, sau să puneţi mâna, concret, la treabă şi o să fie ceva interesant.

FECIOARĂ

Se poate să vă uniţi forţele cu ale unei echipe care a dat de un proiect care v-ar prinde tare bine ca să aveţi un confort financiar.

Poate v-apucaţi de studii şi o să fie volum mare de cursuri, bibliografie şi profesori pretenţioşi.

BALANŢA

O să reglaţi o situaţie care ţine de acte, de o angajare de înscrierea la şcoală, sau la o vânzare-cumpărare.

Or să vă intre nişte bani în cont şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar şi o să fie mult mai lejer de-acum încolo.

SCORPION

O să aveţi şansa să câştigaţi nişte bani în plus dacă mai acceptaţi o colaborare, sau poate-i convingeţi pe şefi să vă acorde un voucher, nişte zile libere.

Poate vă faceţi o programare la medic şi o să fie garanţia că veţi scăpa de nişte dureri, sau le veţi împiedica să apară.

SĂGETĂTOR

Poate bateţi palma pentru o afacere care se anunţă din start profitabilă şi o să vă apucaţi serios de treabă c-o să fie mult de muncă.

Se poate să întâlniţi pe cineva cu care să fiţi compatibili şi relaţia să meargă bine, să urmeze o căsătorie anul viitor.

CAPRICORN

Se poate să vă interesaţi de o locuinţă, să vă uitaţi după mobilă, să căutaţi şi o echipă care să vă reamenajeze interiorul şi o să vă coste.

Iniţiativele vă reuşesc, dar veţi mai întâmpina şi obstacole, o să v-alegeţi totuşi cu bani şi o posibilă promovare.

VĂRSĂTOR

Poate o să fiţi puşi într-o nouă postură, să vă găsiţi un loc mai sus în societate, că munca voastră vorbeşte de la sine.

Aveţi inspiraţie, sunteţi creativi şi or să iasă lucruri de valoare din mâinile voastre, şi-or să vină şi banii.

PEŞTI

O să vă intre niște bani în cont și o să vă eliberați din punct de vedere financiar, o să aveți pentru rate facutri și alte cheltuieli.

Poate plecaţi de azi pe undeva la odihnă şi o să vă recăpătaţi energia ca v-aţi risipit în multe proiecte.


Publicat

în

de către

Etichete: