Neti Sandu Horoscopul zilei de 9 decembrie 2023. O zi excelentă pentru unii nativi

Neti Sandu Horoscopul zilei de 9 decembrie 2023.

E timpul să fim fericiți și să iertăm ce e de iertat, să acceptăm și lucrurile așa cum sunt și să ne facem o viață și mai frumoasă.

BERBEC

O să dezmorțiți o sumă de bani de la bugetul de rezervă ca să vă duceți cu ai voștri la distracție, că le-ați pregătit niște surprize.

Poate dați o fugă la niște prieteni de prin țară ca să schimbați o vorbă, un sentiment și să vă luați porția de energie sufletească de acolo.

TAUR

Întâlnire cu cineva care vă poate deveni partener de viață, dacă sunteți în căutarea cuiva care să vă completeze sufletește, ca să fiți fericiți.

O să aflați care e destinația de vacanță și să vă dați acordul – asta se așteaptă de la voi.

GEMENI

O reconectare cu prietenii pe care nu i-ați mai văzut de multă vreme și să vă strângeți să mâncați împreună, să vă plimbați, poate să practicați un sport.

Aveți chestiuni importante de rezolvat și prin telefon, dar și la fața locului și o să vă achitați de tot felul de obligații.

RAC

Vă întâlniți cu rude și cu prieteni ca să puneți la punct programul de sărbători, unde petreceți, cu cine, și ce aduce fiecare.

E lume amabilă în jurul vostru care vrea să aveți preocupări comune, să vă deconectați că ați cam terminat treburile de tot felul.

LEU

Apare cineva care vrea să vă acapareze cu totul, dar o să știți cum să vă eschivați dacă aveți program și sufletește sunteți îndreptați spre altcineva.

E momentul ideal să încercați să salvați o căsnicie, să readuceți în viața voastră pe acel cineva care știți că v-ar putea face fericiți.

FECIOARĂ

Poate vă dă cineva înapoi o datorie și o să aveți de buzunar să vă duceți într-o vizită, poate și-n altă localitate că sunt prieteni cărora le e dor de voi și vă cheamă.

Vă scoate cineva în oraș și se poate să aflați vești care să vă influențeze programul evenimentelor la care veți lua parte în curând.

BALANȚĂ

O să vă întâlniți cu niște prieteni, ieșiți la plimbare, treceți în revistă evenimentele de sezon și o să vă relaxați cu ocazia asta, că munca vă acaparează cu totul.

O să primiți o invitație de plecat pentru câteva zile pe undeva mai departe de casă și vedeți cum stați cu timpul și cu banii.

SCORPION

Se pare că o să revină cineva cu gândul la împăcare și o să fiți dispuși să treceți cu vederea orice supărare ca să intrați în atmosfera sărbătorilor, de seninătate.

O vizită neașteptată și viața voastră sentimentală poate deveni sursa voastră de fericire.

SĂGETĂTOR

Întrevedere cu cineva care vrea să vă propună un business și să colaborați din ianuarie, că va fi un câștig reciproc și e de mers pe încredere.

O să vă scoată cineva la un suc, o cafea, ca să vă cunoașteți mai bine și poate să vă fie companion de sărbători, dacă nu aveți pe nimeni.

CAPRICORN

E o gașcă dornică de plimbare, de ajuns pe la evenimentele urbei și o să vă asimileze ca să vă bucurați împreună, că de muncă sunteți sătui cu toții.

E un suflu de prospețime la voi, poate pentru că e o prezență care vă inspiră și vă imprimă chef de viață.

VĂRSĂTOR

O invitație la un concert, vi se oferă ocazia să vă mai spălați gândurile că ați acumulat mult stres și o să mai consolidați și relațiile mondene.

Se poate să vă alăturați unor prieteni care v-au făcut program de distracție și o să vă prindă bine ieșirea.

PEȘTI

E cineva care vă așteaptă în alt oraș la o petrecere de la care nu aveți cum să lipsiți, pentru că e cineva la care țineți și vreți să fiți de față când i se întâmplă ceva frumos.

Se poate să vi se mulțumească în mod public pentru o serie de reușite și să luați un premiu sau doar aplauze.


Publicat

în

de către

Etichete: