Noi detalii în cazul minorei dispărute pentru care a fost oferită o recompensă de 10.000 euro. Un bărbat a fost reținut. Ce au descoperit oamenii legii

Ies la iveală noi detalii în cazul copilei dispărute, în vârstă de 13 ani, pentru care familia oferea o recompensă de 10.000 euro. Un bărbat a fost reținut. Ce au descoperit oamenii legii.

Noi informații în cazul Melindei Sara Moiș, copila în vârstă de 13 ani căutată de o săptămână de oamenii legii, după ce a dispărut de acasă, din Sighetu Marmației. Copila a fost ulterior găsită în casa unui bărbat.

Noi detalii în cazul minorei dispărute pentru care a fost oferită o recompensă de 10.000 euro

Ies la iveală noi detalii în cazul Melindei Sara Moiș, copila în vârstă de 13 ani, pentru care familia oferea o recompensă de 10.000 euro.

Bărbatul, în locuința căruia a fost găsită minora, a fost reținut de oamenii legii pentru act sexual cu un minor, scrie stiripesurse.ro. Marți, individul urmează să fie prezentat în fața judecătorilor pentru arestare.

Între timp, copila în vârstă de 13 ani a fost plasată la un centru din subordinea DGASPC Maramureș, potrivit surselor judiciare.

Primele declarații ale polițistului care a găsit-o pe Sara Melinda Moiș

La scurt timp după ce a găsit-o pe copila în vârstă de 13 ani, polițistul a făcut primele declarații. Omul legii povestește că locul în care era ținută minora era nepotrivit pentru oricine, era mizerie.

”În primă fază, când am intrat în locuința respectivă, care era de-a dreptul nepotrivită pentru oricine, condiții insalubre și mizere, fata stătea pe o saltea, care practic era singurul mobilier din întreaga încăpere. Stătea în aparență liniștită, dar era speriată fata. A auzit doar cuvântul de poliție și atunci s-a speriat puțin.

Am încercat să o liniștesc, să am o abordare cât de calmă și prietenoasă cu ea și atunci s-a deschis puțin și chiar s-a apropiat de mine și a venit și m-a cuprins în brațe. Se vedea că era foarte speriată. Doar atunci a dat drumul gândurilor. Și i-am spus să stea liniștită că va fi totul bine și nu i se va întâmpla nimic”, a declarat polițistul.


Publicat

în

de către

Etichete: