Noi oferte BOMBĂ la LIDL. Va fi bătaie la rafturi pe acest produs

LIDL vine cu noi surprize pentru clienţi. Retailerul anunţă oferte bombă în toate magazinele. Va fi bătaie la rafturi pe un produs util gospodinelor.

Noi oferte BOMBĂ la LIDL. Începând de luni, 3 octombrie, retailerul anunţă oferte inedite în toate magazinele din ţară.Grăbiţi-vă şi profitaţi de promoţii.

Noi oferte BOMBĂ la LIDL. Produsul util gospodinelor este disponibil de luni în toate magazinele

Lingura cu cântar digital va fi disponibilă începând de luni, 3 octombrie, în toate magazinele retailerului din ţară. Aceasta este extrem de utilă gospodinelor în bucătărie. Ligura poate înlocui cu succes cântarul digital. Aceasta poate cântări până la 300 de grame.

Noul gadget marca Silvercrest Kitchen Tools costă doar 34,99 de lei.

De asemenea, tot de luni poate fi cumpărat şi mixerul vertical 3 în 1 la un preţ de nimic. Acesta costă doar 119 lei şi este perfect pentru amestecat, pasat şi mărunţit. De asemenea, veţi beneficia de o garanţie de trei ani.

Maşina de copt pâine marca Silvercrest Kitchen Tools este un alt produs pe care îl puteţi cumpăra de luni la un preţ bun. Costă 399 lei, are 16 programe şi 3 trepte de rumenire. Orice gospodină şi-ar dori să aibă acest produs în bucătărie.

Vezi şi alte promoţii la produse pentru gospodine AICI. 

Lidl este primul supermarket şi unul dintre marii retaileri din România care decide să-şi reducă programul cel mai probabil din cauza facturilor mari la energie.

Mai exact, toate magazinele Lidl din țara noastră vor deschide la ora 07:30 și vor închide la ora 21:00. Acest program va fi valabil de luni până sâmbătă. Duminica, angajații Lidl vor începe să lucreze la ora 08:00 și își vor încheia ziua de muncă la ora 19:00, cu o singură excepție – magazinul Lidl din Medgidia. Acesta își păstrează programul actual pentru duminică și va funcționa în intervalul orar 08:00 – 18:00.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns