Nosfe a fost înmormântat. Artistul care a murit la 37 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță de 7 ani

Nosfe a fost înmormântat astăzi. Celebrul rapper Nosfe este fondatorul trupei Șatra Benz. Artistul s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani, la scurt timp după ce cântase la un concert alături de colegii de trupă. Astăzi, Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Crețan este condus pe ultimul drum și va fi înmormântat la Biserica Izvorul Tămăduirii, din Dâmbovița.

Nosfe a încetat din viață în cursul zilei de duminică, 16 octombrie. Anunțul decesului său a tulburat o țară întreagă, iar colegii de breaslă sunt șocați de tragedie. Fanii solistului sunt așteptați acum să vină să își ia rămas bun. Artistul ar fi decedat în urma unui infarct. În timpul acesta, apropiații așteaptă să afle și rezultatele necropsiei.

Nosfe, pe numele său real, Darius Vlad Crețan a ajuns cunoscut datorită trupei Șatra Benz, iar ulterior a colaborat cu diverși artiști de la noi. Rapper-ul a scos numeroase piese de succes, iar sâmbătă a susținut un concert alături de colegii săi.

Nosfe a fost înmormântat astăzi

Nosfe a fost înmormântat. Artistul a fost înmormântat astăzi, la Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni. Rudele, apropiații si fanii l-au condus astăzi pe ultimul drum pe celebrul rapper. Zeci de artiști au fost prezenți la înmormântarea lui Nosfe.

Moartea artistului i-a șocat pe cei care l-au cunoscut și au colaborat cu el de-a lungul anilor. Fiica lui de 7 ani nu a fost prezentă la funeraliile tatălui său. Potrivit imaginilor difuzate pe Antena Stars, Mădălina a îngenuncheat în fața tabloului cu fotografia artistului și a plâns minunte de șir.

Printre artiștii care au fost prezenți la înmormântarea lui Nosfe s-au numărat Ruby, Cabron, Speak, Raluka, Augustin Viziru și Serghei Mizil.

Nosfe, pe numele său real, Darius Vlad Crețan, era de loc din Galați, de profesie funcționar economic. Din 2002 și-a început cariera în muzică, solo, apoi s-a alăturat trupei Șatra Benz. Artistul era căsătorit și avea o fiică de 7 ani. Soția sa, Mădălina a postat un mesaj emoționant cu doar câteva ore înainte ca rapperul să fie înmormântat. „Vreau să schimb lumea cu muzica mea”, este mesajul postat de partenera lui Nosfe.

Nosfe a murit la 37 de ani

Vestea morții lui Nosfe i-a șocat pe cei care l-au cunoscut și au colaborat cu el de-a lungul timpului. Nosfe a fost extrem de iubit, iar unora nu le vine să creadă că rapperul a încetat din viață. Membrii trupei Șatra Benz au declarat că artistului i s-a făcut rău în timp ce se afla pe scenă, la evenimentul de sâmbătă seara. Câteva ore mai târziu, Nosfe avea să fie declarat decedat de medicii care au venit de urgență la locuința sa.

Mădălina Crețan, soția artistului, este în stare de șoc și nu îi vine să creadă că partenerul ei nu mai este printre noi. Cei doi erau căsătoriți și aveau împreună o fiică de șapte ani, Iris.

Cauza morții rapperului Nofse

Primele informații din raportul medico-legal în cazul morții artistului Nosfe au fost făcute publice. Autopsia a confirmat că rapperul a suferit un infarct la 37 de ani. Amintim că rapperul a încetat din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Soția sa a anunțat ambulanța, dar pentru acesta a fost prea târziu. Din 2002, Darius Vlad Crețan și-a început cariera în muzică solo, iar ulterior a fondat trupa Șatra Benz. Artistul a lăsat în urmă o fiică de șapte ani și o soție îndurerată.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns