Nu doar Geta Sterp și-a luat soț bogat, ci și sora ei mai mare. Cine e Daniel Aloman, bărbatul cu care s-a căsătorit Ileana Sterp. Tânărul câștigă o avere în fiecare lună

Ileana Sterp, sora lui Culiță, este în culmea fericirii. Ea și soțul ei, Daniel Aloman, sunt căsătoriți de trei ani, iar de un an sunt și părinți.

Daniel Aloman și Ileana Sterp, în culmea fericirii

Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor de când a venit pe lume Carla-Elena. Toată familia Sterp a fost foarte încântată să aibă un nou membru și au primit-o pe copilă cu inimile deschise.

Deși acum sunt cei mai fericiți părinți, momentul nașterii micuței Carla-Elena a fost extrem de greu pentru Ileana Sterp. A avut un travaliu lung și dureros, dar a uitat totul când a ținut-o în brațe pentru prima dată pe fetiță.

„Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200. Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri. Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic. Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic…”, a declarat Ileana Sterp despre cel mai greu, dar frumos moment din viața unei femei.

Cine este și din ce își câștigă existența Daniel Aloman, cumnatul lui Culiță Sterp

Nu numai Culiță și Iancu Sterp au un succes răsunător pe plan financiar. Daniel Aloman, soțul Ilenei Sterp, conduce o afacere de familie din care câștigă sume colosale de bani. Conduce o vilă destinată turiștilor în Sebeș. Ileana și familia au locuit acolo o perioadă, iar apoi au decis să transforme vila într-o afacere.

Mai mult, Daniel Aloman și Ileana au o firmă de acoperișuri care, de asemenea, le asigură un trai mai mult decât decent.

După ce au început să închirieze vila din Sebeș pentru turiști, Daniel și Ileana s-au mutat împreună cu fiica lor într-un penthouse. Acolo și-au petrecut și sărbătorile.

În curând se vor muta aproape de ei și ceilalți membri ai familiei Sterp. Culiță și soția au cumpărat deja un apartament și urmează să o renoveze.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns