O bătrână de 81 de ani A GASIT 20.000 de lei la gunoi, darul de nuntă al unor tineri proaspăt căsătoriți

Prahova, comuna Păulești: Un exemplu remarcabil de integritate vine din partea unei pensionare de 81 de ani, Floarea Drăgan, care a găsit la gunoi o geantă conținând suma impresionantă de peste 20.000 de lei.

Chiar dacă trăiește cu o pensie modestă, bătrâna nu a ezitat să predea banii Poliției, făcând dovada unei onestități admirabile.

Floarea Drăgan, în vârstă de 81 de ani, a descoperit geanta plină de bani în timp ce se afla la gunoi. În ciuda situației sale financiare, pensionara a ales să alerteze autoritățile. „N-am putut să-i număr eu cu noră-mea.

Ce zice fiu-meu: ‘Țineți-i acolo, nu umblați la ei, că vin eu!’ A venit el, am numărat câte 10 milioane. I-am pus pe masă, am dat drumul la televizor, am închis televizorul. Nu m-am liniștit,” a declarat Drăgan.

Proprietarii banilor, un cuplu de tineri proaspăt căsătoriți care strânseseră suma la nuntă, au fost uimiți să-și recupereze averea pierdută.

În semn de recunoștință, aceștia au vizitat-o pe Floarea Drăgan, aducându-i prăjituri, suc și o sumă de bani ca recompensă. „Mi-a adus prăjituri, o sticlă de suc, mi-a dat și bani. 5 milioane,” a spus pensionara.


Publicat

în

de către

Etichete: