O tânără de 20 de ani a murit în chinuri, după ce și-a făcut o operație de slăbire în Turcia. Ce mesaj a transmis înainte de intervenție: „Ne vedem pe cealaltă parte…”

O tânără în vârstă de 20 de ani a murit în chinuri, după ce și-a făcut o operație de slăbire în Turcia. Fata a transmis un mesaj înainte de intervenție. Iată ce a postat aceasta pe rețelele de socializare, dar și cum a decedat!

O tânără în vârstă de 20 de ani, care a suferit de hărțuire din cauza greutății sale de-a lungul anilor, a decedat în urma unei intervenții chirurgicale de scădere în greutate efectuate în mod necorespunzător în Turcia. Iată cum a murit!

Morgan Ribeiro s-a îmbolnăvit în timpul unui zbor. Aceasta mergea spre casă alături de partenerul ei de viață, Jamie Brewster. Intestinul subțire al tinerei în vârstă de 20 de ani a fost accidental tăiat în timpul unei intervenții de gastric sleeve care costase 2.500 de lire sterline. Tragic, Morgan Riberiro a încetat din viață pe data de 13 ianuarie 2024, conform Mirror.

Mama sa, Erin Gibson, în vârstă de 44 de ani, a declarat că nu-și dorește vreodată ca cineva să mai treacă printr-o astfel de tragedie. Femeia nu a știut că fiica ei merge în Turcia pentru a se opera.

„Când am aflat că era prea târziu, ea era deja în avion. Am avut acel sentiment de scufundare pentru că auzisem povești de groază despre Turcia. Ea a fost întotdeauna o fată mai plinuţă și a avut o perioadă foarte grea cu ea. I-am spus că este frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară – într-adevăr era o fată frumoasă. Ea a fost o artistă, deschisă, prietenoasă și iubitoare. Nu vreau ca viața ei să fie în zadar. Nu doresc ca această tragedie să se repete vreodată cu o altă fiică”, a spus femeia.

Cu doar câteva zile înainte de a fi supusă intervenției chirurgicale, tânăra a transmis un mesaj emoționant pe platformele de socializare.

„Ultima mea postare înainte de operația de slăbire – ne vedem pe cealaltă parte”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

Tânăra a plătit 2.500 de lire pentru operație

Morgan Riberiro a călătorit alături de partenerul ei, Jamie Brewster, în vârstă de 19 ani, pentru a efectua o procedură în valoare de 2.500 de lire sterline. Medicii din Serbia l-au informat pe partenerul ei că intestinul subțire al acesteia a fost accidental tăiat. S-au văzut nevoiți să îi înlăture 10 centimetri din intestinul subțire, sperând la o recuperare reușită.

Cu toate acestea, pe data de 9 ianuarie 2024, tânăra în vârstă de 24 de ani a suferit un atac de cord, iar patru zile mai târziu, la ora 4 dimineața, a încetat din viață. Aceasta era prima sa călătorie în străinătate. Operația de micșorare a stomacului presupune înlăturarea unei părți a stomacului pentru a lăsa doar o porțiune asemănătoare unei mâneci, în scopul reducerii apetitului.

Tânărul a declarat că Morgan Riberiro a respectat recomandarea medicilor de a fi activă după operație, dar compania medicală a susținut că nu a urmat sfatul privind deplasarea și menținerea hidratării.

Tatăl lui Morgan Riberiro, Richard, a afirmat că trupul neînsuflețit al fiicei sale a fost repatriat în Marea Britanie, însă se ia în considerare realizarea unei a doua autopsii, alături de cea efectuată deja în Serbia.


Publicat

în

de către

Etichete: