Pluto intră în Vărsător. Alina Bădic, previziuni astrale pentru toate zodiile în următorii 20 de ani

Alina Bădic, realizatoarea emisiunii „360 de grade”, a făcut o prezentare succintă a previziunilor astrale pentru următoarele două decenii, perioada în care se va afla Pluto în Vărsător începând din 21 ianuarie 2024.

Astrologul a comentat situația, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Alina Bădic, previziuni astrale pentru zodii în perioada în care va fi Pluto în Vărsător

„Trebuie să ne gândim la rezultatele faptelor noastre. Într-adevăr, conjuncția aceasta foarte dură, aș spune, Pluto-Soare, care se pregătește să treacă pe zodia următoare, pe 20, vorbește despre faptul că trebuie să identificăm foarte clar tot ceea ce ține de trecutul nostru (…). Această conjuncție Soare-Pluto, pe final de Capricorn, atrage atenția asupra unor situații karmice pe care dacă nu le înțelegem acum, pe ultima sută de metri, ele se pot transforma în ceva destul de dușmănos la adresa noastră”, a spus Alina Bădic.

Berbec

Vă veți reinventa în cele două decenii care urmează, o reinventare incredibil de favorabilă pentru voi, și veți găsi toate ingredientele să deveniți pionieri în profesia voastră, avangardiști, să descoperiți lucruri inedite!

Taur

Până în prezent v-ați schimbat principiile și ați trecut prin tot felul de stări din această perspectivă, dar acum începeți să vă luați foarte în serios din punct de vedere profesional. Cum să ating zona mea de potențial maxim acolo unde până acum poate doar mi s-a părut că ating potențialul maxim?

Gemeni

Pluto vă deblochează în sfârșit și trece pe casa principiilor, pe casa studiilor, pe casa călătoriilor. Pentru voi urmează o perioadă pe care o veți resimți destul de plăcut. Urmează călătorii, urmează discuții, studii foarte plăcute. Este o perioadă în care sunteți încurajați să vă specializați!

Rac

Pentru voi se anunță o perioadă în care lucrul cel mai important va fi să alchimizați și să transformați toate zonele de disconfort, în zone de potențial, în zone de forță. Dacă, de exemplu, simțiți că există ceva ce nu funcționează în plan profesional, nu mai este de glumă, trebuie să faceți ceva în mod special și să transformați! Asta nu se poate întâmpla de azi pe mâine.

Leu

Pluto intră pe o casă destul de dură pentru voi, având în vedere că pentru voi contează foarte mult parteneriatele, indiferent de natura lor. Veți fi obligați puțin să vă asociați cu persoane cu care sunteți compatibili, dar cu care totuși trebuie să împărțiți și să fuzionați energetic într-un mod deosebit. Altfel spus, va trebui să vă transformați în funcție de oamenii cu care colaborați.

Fecioară

În cazul vostru, Pluto trece de pe casa iubirii pe casa muncii. Vor avea loc foarte multe transformări până în 2043. Practic, veți descoperi o latură specială a personalității voastre din punct de vedere profesional. Nici nu știați că aveți această latură!

Balanță

Se anunță transformări majore prin intermediul copiilor, prin intermediul persoanelor iubite. Veți descoperi, de asemenea, o putere incredibilă pe care o aveți și cu care puteți să influențați destinul oamenilor iubiți.

Scorpion

Pentru voi, Pluto migrează în sfârșit de pe casa relațiilor! Acum trece pe casa familiei, care înseamnă tot ceea ce ține de casa de domiciliu, de investiții imobiliare. Vă vor veni tot felul de idei!

Săgetător

Pluto pleacă de pe casa banilor făcuți prin forțe proprii și ajunge pe casa relațiilor. Așadar, veți întâlni foarte multe persoane predestinte karmic cu care veți avea tot felul de business-uri, de negocieri și de afaceri.

Capricorn

În perioada imediat următoare, foarte mulți dintre voi își vor schimba afacerile și vor începe să vadă perspectiva financiară cu totul altfel.

Vărsător

Cea mai bună veste! Pluto trece din cea mai delicată poziție, din casa credinței și a sufletului, unde a făcut niște perturbări incredibile, și acum intră pe ascendent. Pentru următoarele două decenii vă veți ocupa foarte mult de dezvoltarea voastră personală.

Pești

Pluto migrează de pe casa relațiilor de toate tipurile și intră pe casa credinței! Veți deveni mentori, veți deveni lideri în următoarele două decenii, vă veți găsi o supapă din punct de vedere sufletesc și veți fi foarte preocupați de zona spirituală.


Publicat

în

de către

Etichete: