„Poate asta e ultima dată” Getuța Sterp cu ochii în lacrimi înainte de nuntă

Geta Sterp, sora mai mică a lui Iancu, Culiță, și Ileana Sterp a vorbit intr-un videoclip de pe YouTube despre cel mai greu moment prin care a trecut înainte de a face pasul cel mare.

Pe data de 2 octombrie 2022, Geta Sterp a avut parte de cel mai prețios și frumos moment din viața ei. Tânăra a ales sa își unească destinul cu alesul inimii ei, Sebastian Crăciunescu, cu care formează un cuplu de mai bine de patru ani de zile.

Familia Getei l-au primit cu multă căldură pe tânărul Sebastian, fiind foarte incantați de el. Acesta nu s-a ascuns niciodată cu privire la relația lor, mereu scriindu-i mesaje de dragoste pe rețele de socializare, și fiind alături de ea la fiecare eveniment al familiei Sterp.

Nunta a început cu lacrimi de bucurie, toți fiind copleșiți de emoții deoarece Geta urma sa își părăsească casa părintească.

De ce a plâns Geta înainte de nuntă

Într-un clip postat pe canalul său de YouTube, tânăra a povestit despre cât de grea este despărțirea de oile sale pe care le-a dus la păscut și de care a avut grijă încă de pe vremea când era doar un copil. Așadar, ea a fost nevoită să își ia rămas bun de la activitatea cea mai draga ei, și să se axeze pe noi planuri alături de soțul ei, Sebastian Crăciunescu.

“Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente. E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri. Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine. Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva.” a povestit Geta Sterp în prima parte a videoclipului.

Totodată, a menționat faptul că ea a crescut la țară, și îi este greu să conceapă faptul că acum trebuie să renunțe la obiceiul pe care îl practica zilnic.

“Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus tradiția mai departe, până acum.” a continuat ea.

Între timp, apare un cioban cu care aceasta se înțelege de foarte mulți ani. Ea i se destăinuie, neputând să își oprească lacrimile. Geta Sterp a ajuns la concluzia că trebuie vândute în această toamnă din oi, deoarece sunt mult prea multe, menționând faptul că dacă ar fi avut de ales, ar face lucrul ăsta toată viața.

“Toate amintirile mele de când am fost copil pana in prezent se leagă de ele. Vacantele de vara, iarna când fătau. Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat, dar e foarte greu pentru doua femei sa ții atât de multe oi. Cu toate că, dacă mă întrebați pe mine eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul.” a spus Geta.

Getuța Sterp a încheiat videoclipul spunând că speră să mai facă clipuri asemănătoare, semn că își dorește să se mai ocupe pe viitor măcar de câteva ori de oi.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns