Poliția Română – avertisment pentru toți șoferii! Este interzis să faceți asta

Poliția Română a transmis un mesaj tranșant tuturor șoferilor din țară. Totul a venit ca urmare a unui accident înfiorător în care un tânăr și-a pierdut viața în mod cumplit. Oamenii legii încearcă în fel și chip, să-i convingă pe conducătorii auto că purtarea centurii de siguranță nu este o opțiune și că într-adevăr poate salva vieți.

Poliția Română – avertisment pentru toți șoferii

Poliția Română a lansat un avertisment printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook. Este totodată și un mod de a-i face pe șoferi să conștientizeze că greșesc încălcând legea și că își pun viața în pericol.

Nu sunt puțini cei care păcălesc senzorul centurii de siguranță și pleacă la drum fără să poarte centura. Polițiștii au prezentat o astfel de situație cu final tragic în speranța că vor trage astfel un semnal de alarmă pentru cei ce procedează întocmai.

Cum am putea să vă atragem atenția? Încercăm prin cuvinte, fotografii, evenimente reale, iar următorul material le cuprinde pe toate trei! (…) Nu păcălești doar senzorul centurii de siguranță cu acel mic artificiu, ci te păcălești și pe tine, a transmis Poliția Română.

Oamenii legii au prezentat cazul unui șofer care a murit pe loc într-un accident cumplit petrecut recent. Conducătorul auto avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată pentru nerespectarea regulilor de depășire. Neadaptarea vitezei la condițiile meteo și nepurtarea centurii de siguranță l-au „condus”, din nefericire, pe ultimul drum.

Accident rutier cumplit. Șoferul păcălise senzorii de la centura de siguranță

În seara zilei de marți, 27 septembrie, în jurul orelor 20.00, mașina condusă de un preot a lovit un TIR, apoi s-a izbit violent de parapetul de pe marginea autostrăzii. În urma impactului devastator, preotul a fost aruncat din mașină, pentru că nu purta centura de siguranță. Din nefericire, acesta a decedat pe loc. Conducătorul auto era reprezentant al Episcopiei Greco-Catolice din Lugoj.

„Cu profundă durere sufletească, aducem la cunoștinţă, că în ziua de 27 septembrie 2022 – în mod fulgerător – a trecut la cele veșnice, fratele nostru în Cristos, Rvs. Pr. dr. R. D., fiind în vârstă de 45 de ani, paroh la Dumbrăviţa şi Giarmata”, a anunțat Episcopia Greco-Catolică Lugoj într-o postare pe Facebook.


Publicat

în

de către

Etichete: