Poză rară cu părinții lui Culiță Sterp. Cum a reacționat Mama Geta

Familia Sterp s-a reunit la un eveniment foarte important: nunta Getei cu alesul inimii ei, Sebastian. Cu toții le-au fost alături tinerilor însurăței care și-au unit destinele pentru totdeauna.

Fiica cea mică a mamei Geta i-a avut cavaleri de onoare pe frații ei: Culiță și Iancu Sterp. Au fost emoții mari, mai ales că la eveniment a fost prezent și tatăl lor.

Poză rară cu părinții lui Culiță Sterp

La nunta Getei a fost prezent și tatăl ei, cel care în urmă cu mulți ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors, după cum povestea mama Geta la un moment dat.

Copiii au fost cei care au reluat legătura cu tatăl lor și l-au invitat inițial la botezul lui Milan, copilul lui Culiță Sterp, iar acum la nunta Getei.

Acum Culiță a postat pe Instagram o poză în care apar părinții lui și socrii lui, Daniela- partenera sa de viață și Milan – fiul lor.

O poză foarte rară cu mama și tata în același loc! vă iubim pe amândoi! Si cei mai minunati socrii, a doua familie!, a scris Culiță Sterp la descrierea fotografiei.

Mama Geta are proprii ei fani.

A devenit cunoscută în mediul online datorită copiilor ei și a rămas în atenția publică datorită felului ei de a fi.

Este o doamnă respectată pentru onestitate, modestie și deschidere. Are un suflet mare în ciuda vieții deloc ușoare pe care a dus-o în tinerețe.

Mama Geta: Prin căderi devii mai puternic

Mama Geta este fără îndoială o femeie puternică, pe care înfrângerile au întărit-o.

A crescut două fete și doi băieți care acum o fac mândră, dar în copilăria lor i-a fost foarte greu să se descurce mai mult singură.

La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de tot.

Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic.

I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, Survivor, nici nu l-a interesat, spunea mama Geta, în urmă cu un an.

Familia Sterp este una dintre cele mai frumoase și apreciate din România. Culiță Sterp este artist, iar Iancu este sportiv, și ambii au participat la emisiunea Survivor unde au avut parte de susținere mare din partea publicului.


Publicat

în

de către

Etichete:

Comentarii

Lasă un răspuns