Previziune îngrozitoare făcută de Maria Gheorghiu pentru 2024: „Vine sfârșitul lumii!”

O previziune îngrozitoare a fost făcută de Maria Gheorghiu pentru 2024. Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a venit cu o premoniție privind sfârșitul lumii. Clarvăzătoarea, cunoscută pentru visele sale premonitorii, avertizează că ceva cumplit urmează să se întâmple.

Previziune îngrozitoare făcută de Maria Gheorghiu pentru 2024

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a făcut o previziune înfricoșătoare despre omenire, după ce a primit un „mesaj divin”. Clarvăzătoarea vorbește despre sfârșitul lumii, o temă prezentă în toate culturile și religiile. De data aceasta, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul său despre ultima experiență trăită în acest sens.

De când există omenirea și vorbirea, s-a discutat despre finalul umanității. Mulți sunt cei care și-au dat cu părerea și chiar Noul Testament se termină cu Apocalipsa lui Ioan. Motivul veșnic recurent al venirii lui Iisus Hristos pe Pământ va exista mereu, indubitabil. Pe de altă parte, așa cum se întâmplă și cu alte mituri, există mai multe variante și scenarii ale poveștii.

Maria Ghiorghiu, previziune înfricoșătoare despre omenire

Maria Ghiorghiu a scris, pe blogul său, încă una din previziunile sale. Cea considerată a fiind clarvăzătoare, care trimite „mesaje divine” atât pe site-ul propriu, cât și la mai multe posturi de televiziune, a vorbit despre același subiect care a înnebunit omenirea de secole întregi, sfârșitul lumii. Cu toate acestea, unii cred că nu va fi vorba despre un final propriu-zis, ci despre o reinventare a umanității, așa cum notează și Maria Ghiorghiu pe blogul său.

„Dragii mei,

În această noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune așa:

«Uite, ca să nu mai zici că nu vine sfârșitul Lumii!

Vine sfârșitul Lumii! Vine!»

Și cu o lună înainte, aceeași clarvăzătoare spunea într-o emisiune:

«Se apropie venirea Mântuitorului și, dacă se apropie venirea Mântuitorului, toată lumea va crede că totul s-a sfârșit și nimeni nu ne poate salva.»”, a spus Maria Ghiorghiu.

Previziune despre președintele Klaus Iohannis

Maria Ghiorghiu a avut o previziune în legătură cu Klaus Iohannis.

„Categoric poporul va avea o strânsă legătură cu ceea ce urmează să se întâmple cu domnul președinte Klaus Iohannis. Eu o spun în direct, am mai spus-o și altă dată, nu l-am votat. Nu pentru că aș avea ceva cu dânsul personal, ci pentru că îmi doream tare mult ca la conducerea țării să fie un român, cu sânge pur românesc. Pentru că pe un român într-adevăr îl doare inima și sufletul de semenii săi

Auzeam un glas care m-a trezit și mi-a zis «suspendarea e gata. Iată suspendatul!». În acea clipă îl văd pe domnul președinte Klaus Iohannis care stătea la o masă într-o încăpere normală, probabil că era în casa sa, nu știu.

Era îmbrăcat lejer, cu o cămașă albă descheiată la gât și fără cravată. Ceea ce am văzut cu siguranță se va întâmpla până la terminarea celui de-al doilea mandat. Și sper ca atunci când se va întâmpla, nu numai semenii noștri, poporul român, nu se vor mai îndoi de ceea ce eu scriu și aud de la Duhul Sfânt”, a declarat Maria Ghiorghiu care a făcut o previziune îngrozitoare pentru 2024.


Publicat

în

de către

Etichete: